1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Manikűr crumbs arrow
Franchise. PILKI

Franchise. PILKI

firstKezdeti díj: 13000 $
moneyBeruházás szükséges: 50000 $
royaltyRoyalty: 5 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 12
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 54
homeFranchise-egységek száma: 36
calendarA társaság alapításának éve: 2014
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2016
firstKategória: Manikűr, Manikűrös, Manikűr bolt, Vásároljon manikűröt, Köröm bár, Köröm

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A PILKI manikűr stúdiók története 2014 -ben kezdődött, amikor megnyílt az első, legnagyobb és fő szalon Szentpéterváron, ahol több mint 50 mester dolgozik.

Két évig önállóan fejlődtünk, tanulmányoztuk az ügyfelek igényeit és preferenciáit, csiszoltuk a koncepciót. És 2016 -ban, amikor az összes fejlesztési eszköz készen állt, megnyitottuk a franchise irányt.

Létrehozták saját Pilki School manikűriskolánkat, amelyben mestereket képeznek ki új szalonjaink és franchise -szalonjaink számára.

Kevesebb, mint négy év alatt nagy hálózattá váltunk, több mint 90 stúdióból álló huszonnyolc városban, nemcsak Oroszországban, hanem külföldön is, és iskolánk évente akár 1000 manikűrmestert készít.

És 2019 -ben ezen kívül elindult a Pilki Shop kiskereskedelmi lánc, ahol szerszámokat, berendezéseket, géllakkokat és körömkozmetikumokat forgalmazunk.

PILKI számokban:

több mint 2500 munkahely;

havonta több mint 100 ezer elégedett ügyfél;

havonta több mint 300 ezer webhelylátogató;

938 ezer követő az Instagramon;

205 ezer előfizető a VK -ban.

Fő célunk, hogy megfizethető legyen a minőségi körömápolás!

A PILKI franchise koncepciójának, valamint a franchise-vevő és alkalmazottai teljes körű képzésének köszönhetően kezdőknek és tapasztalt vállalkozóknak egyaránt alkalmas.

A franchise előnyei:

Piacvezető a körömiparban, nagy fejlődési ütemben.

Saját márkájú körömlakkok és géllakkok.

A Pilki iskola saját képzési központja, amely segít megtalálni leendő személyzetét, és professzionális szintre képezi ki alkalmazottait.

Fejlesztési tapasztalat különböző méretű városokban - a legnagyobbtól a legkisebbig.

Széleskörű megjelenés a közösségi médiában.

Lehetőség különböző formátumú vállalkozás megnyitására - a bevásárlóközpont kis szigeteitől a manikűr és pedikűr stúdiókig egy külön épületben.

A PILKI franchise -ot azért hozták létre, hogy csökkentse a kockázatokat, és biztosítson minden szükséges eszközt a gyors induláshoz és fejlesztéshez. Segítünk az elejétől a végéig - a helyiségek kiválasztásától, a személyzet felvételétől és képzésétől a hűségprogramokig és a közösségi hálózatok fenntartásáig, amelyek nagyszámú új ügyfelet hoznak.

Mit fog kapni.

Kétlépcsős képzési rendszer. Az első szakasz a menedzsment képzése, a saját körömstúdió fejlesztésének alapjai és elvei a vállalati online portálon. A második szakasz a coach-mentor távozása az Ön stúdiójába a soros személyzet képzésére. Továbbá szakmai gyakorlatokat tartanak a hálózat meglévő stúdiói vezetőinek.

Átfogó promóció. Marketingterv kidolgozása, a leghatékonyabb eszközök és csatornák kiválasztása, promóciós utasítások, kész hűségprogram az ügyfelek számára, fiókok vezetése a közösségi hálózatokon.

A stúdió automatizálása. Speciális szoftver, kész online felvételi rendszer, egyetlen call center, valamint minőségellenőrzési osztály.

A kreatív osztály munkája, amely rendszeresen frissíti a tervgyűjteményt és az anyagválasztékot. Konferenciák és mesterkurzusok lebonyolítása, személyzetfejlesztés, intranetes rendezvények.

Teljes támogatás. A projekt személyes kurátora, HR-szakember, segítség a személyzet toborzásában és képzésében, utasítások és algoritmusok a kezdéshez és a fejlesztéshez.

Saját CRM rendszer az irányításhoz és az üzleti irányításhoz.

Egy kész weboldal és PILKI és PILKI PRO mobil alkalmazások az ügyfelek és a személyzet kényelme érdekében.

Az informatikai részleg munkája, amely maga ellenőrzi a projekt technikai oldalát, valamint az oldal és a mobilalkalmazás működését.

Kész utasítások és algoritmusok, segítség a helyiségek kiválasztásában, tervezési projekt és egyéb szolgáltatások, amelyek szükségesek a szolgáltatás gyors elindításához.

A minőségi osztály és a call-center munkája, amelyek segítenek az ügyfelekkel való együttműködésben.

Jogi osztály konzultációi a munka során felmerülő kérdésekben.

A PILKI stúdiót olyan formátumban nyithatja meg, amely jobban megfelel az Ön pénzügyi lehetőségeinek és saját vágyainak, valamint hatékonyabban képes kielégíteni a városi ügyfelek igényeit.

A „PILKI Studio” egy manikűr és pedikűr stúdió egy külön helyiségben, ahol nagyobb számú mestert tud elhelyezni, és további kényelmes körülményeket teremthet az ügyfelek számára. A befektetés 50 000 dollárból lesz a stúdió területétől függően, nettó nyereség? 9 500 dollártól a 12. hónaptól. Egy ilyen projekt átlagos megtérülési ideje 18 hónap.

Belépődíj ? 13 000 dollár.

Jogdíj? Havi forgalom 5% -a, de nem kevesebb, mint 650 dollár. Nincs kötelező hirdetési jogdíj, de azt javasoljuk, hogy havonta legalább 350 USD -t fordítson marketingre.

Partnereink tapasztalatai szerint a franchise megtérülési ideje 12-18 hónap.

Képzési központjainkban képzést biztosítunk. Ott minden partner teljes körű tanfolyamon vesz részt - a hálózati szabványok megismerésétől a konkrét utasítások átvételéig, hogy hogyan és milyen segítséget kell nyújtania vállalkozásának fejlesztéséhez.

A menedzserképzés elvégzése után személyi edző érkezik az Ön pontjára, és a vonal személyzete a helyszínen edz.

Ezenkívül minden szakaszban átfogó támogatást nyújtanak - együtt kiválasztunk egy szobát az Ön számára, segítünk a bérleti szerződés feltételeinek javításában, promóciót végezünk a közösségi hálózatokban, azonnal segítünk minden felmerülő kérdésben.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz