1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Üzleti szolgáltatások crumbs arrow
Franchise. Vállalkozó

Franchise. Vállalkozó

firstKezdeti díj: 0 $
moneyBeruházás szükséges: 40000 $
royaltyRoyalty: 0 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 12
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 2
homeFranchise-egységek száma: 15
calendarA társaság alapításának éve: 1991
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2017
firstKategória: Üzleti szolgáltatások, Üzleti klub

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A franchise leírása a franchise -adótól:

Franchise Fehéroroszországban befektetés nélkül! Alkalmas kisvárosok egyéni vállalkozói számára. Jövedelem a munka első hónapjában.

A nyitás elsődleges városai Kamenets, Ivanovo, Ostrovets. 2020. március 15. előtt ezekben a városokban megnyitott franchise -tulajdonosok számára - különleges feltételek!

A PREMIA vállalatcsoport képviseli a CONTRACTOR franchise -t. Ez egy franchise regionális üzlet a mezőgazdasági és haszongépjárművek alkatrészeinek nagykereskedelméhez.

A VÁLLALKOZÓ a „fordított franchise” egyedülálló ajánlata Fehéroroszország számára. A kiskereskedelmi üzlet és az áruk megnyitására irányuló minden beruházást a franchise -adó végzi, az Ön feladata, hogy árut adjon el az ügyfeleknek és jövedelmet szerezzen. A termék a franchise -tulajdonos tulajdonában marad, nem kell megvásárolnia vagy fizetnie az eladás után sem. A hónap végén eladott árukért ügynöki díjat kap. Egy ilyen rendszer lehetővé teszi a vállalkozó számára, hogy hatékonyan dolgozzon, még akkor is, ha nincs üzleti tapasztalata. A franchise a siker előfeltétele, mivel üzleti rendszert biztosít minden technológiával, utasítással és támogatással.

RÓLUNK.

A PREMIUM vállalatcsoport 1991 -ben alakult, és Fehéroroszország egyik legnagyobb specializált kiskereskedelmi lánca, amely gumiabroncsokat és pótalkatrészeket értékesít teherautókhoz és mezőgazdasági gépekhez.

25 év munkája során több mint 3000 ügyfelünk számára garantáltuk a berendezések zavartalan működését. Mindezek az évek során összhangban voltunk az állam stratégiai érdekeivel, és megoldottuk a mezőgazdasági termékeket előállító és infrastruktúrát létrehozó regionális vállalkozások - közúti, építőipari, közlekedési és sok más, eszközparkkal rendelkező - szervezetek kéréseit.

Napjainkban a hálózat 15 franchise üzletet tartalmaz különböző régiókban. Vállalkozó vállalkozókat keresünk az eredményekre és a csapatmunkára összpontosítva!

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz