1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Gyermekstúdiók crumbs arrow
Franchise. KÉK CAT

Franchise. KÉK CAT

firstKezdeti díj: 2000 $
moneyBeruházás szükséges: 15000 $
royaltyRoyalty: 410 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 13
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 2
homeFranchise-egységek száma: 1
calendarA társaság alapításának éve: 2012
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2018
firstKategória: Gyermekstúdiók, Gyermekek oktatási központja, Gyermek fejlődését, Iskolások, Ez egy gyerekeknek szóló iskola, Gyermek programozás, Gyermekprogramozó iskola, Gyermekfejlesztő központ, Gyermekfejlesztő központ új módszerekkel

Városi franchise
Városi franchise
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára
Kisvárosok, kistelepülések, kisváros számára

Oktatási stúdiók hálózata vagyunk a 3 és 15 év közötti gyermekek szellemi és kreatív fejlesztése érdekében.

13 területen dolgozunk, beleértve az angol, német és francia nyelvet, képzőművészetet, homokfestést, színházat, sakkot, karatét, éneket, gitározást és táncot. Osztályokat szervezünk logopédussal, mini óvodával és iskolára való felkészítéssel. Gyermekbulikat és animációs programokat tartunk, segítünk egy gyereket nyaralni küldeni az Egyesült Királyságba.

A céget 2012 -ben alapítottuk Moszkvában. 2015 -ben elindítottunk egy második fióktelepet szülővárosunkban. Évente 400 gyermeket tanítunk, munkánk teljes időtartama alatt 15 ezer diák látogatta meg központjainkat. 2018 óta értékesítjük a Blue Cat gyermekfejlesztő központ franchise -ját.

A FRANCHISE LEÍRÁSA.

Ajánljuk a Blue Cat franchise megvásárlását, és oktatási stúdió nyitását a gyermekek számára a márkánk alatt.

Akkor kereshet, ha előfizetést ad el tanulmányi csoportoknak, valamint animációs programokat folytat, és stúdiót bérel gyermekbulik számára.

Az átlagos tandíj 4000? ... Havi forgalom - 1, 1 millió? , nettó nyereség - 250-350 ezer rubel havonta. Működési költségek - 450 ezer rubel. Ez magában foglalja a helyiségek bérlését, a közműveket, az alkalmazottak fizetését, a kellékek beszerzését, a marketinget, az adókat és a jogdíjakat.

Beruházások a "Kék macska" központ megnyitására - 700 ezer és 1,6 millió rubel között. A kiadásokat helyiségek bérlésére és javítására, bútorok és berendezések beszerelésére, képzések és kellékek beszerzésére, a banki és készpénzszolgáltatások összekapcsolására, reklámkészítésre költik. A teljes összeg a régiótól, a helyiségek területétől és az együttműködés formájától függ.

Három különböző költségű és tartalmú franchise -díjat dolgoztunk ki.

A "Start" 150 ezer forintos csomag részeként lépésről lépésre utasításokat kap a vállalkozás indításáról és működtetéséről, pénzügyi modellt és személyes menedzser segítségét. E tarifa vevői mentesek a jogdíjak fizetése alól, de nem jogosultak a Blue Cat védjegy használatára.

A "Standard" franchise 500 ezer rubel egyösszegű hozzájárulással jogot ad a márka használatára, az éves képzésre és a kurátor támogatására. Emellett kap egy márkakönyvet és POS termékelrendezéseket, dokumentum sablonokat és személyre szabott webhelyet. Royalty - 30 ezer rubel nyaralással a nyári hónapokban.

Több mint 1.000.000? eljövünk a városába, és kulcsrakész vállalkozást indítunk. A "Standard" csomag összetételén kívül taneszközöket is biztosítunk minden tanulmányi területen.

A Kék Macska Központ megnyitása két hónapig tart, a beruházások 8-15 hónap alatt teljes mértékben megtérülnek.

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz