1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Kölcsönzők crumbs arrow
Franchise. YAMOTO SAMOKATO

Franchise. YAMOTO SAMOKATO

firstKezdeti díj: 5000 $
moneyBeruházás szükséges: 50000 $
royaltyRoyalty: 10 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 6
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 2
calendarA társaság alapításának éve: 2019
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2019
firstKategória: Kölcsönzők

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A franchise leírása a franchise -adótól:

A Yamoto Samokato LLC fiatal vállalkozókból és informatikai fejlesztőkből álló csapat. A világ körüli utazás során nem hagyhattuk figyelmen kívül, hogyan változik a modern világ, városai és közlekedési infrastruktúrája. Egészen váratlanul először mopedek és mokikik, rengeteg kompakt összecsukható robogó, majd elektromos kerékpárok, végül - ELEKTROMOS RÖGGÖNYÖK törtek be az életünkbe.

A személyes elektromos közlekedés megosztásának (megosztásának) üzlete már az európai városok városi tájainak részévé vált, és előbb -utóbb kiszivárog hozzánk, függetlenül attól, hogyan bánunk vele. ... ... És jó lenne, ha ezen a piacon szereplővé válna, és minden utazás után megkapná az osztalékát.

Azonban, mint kiderült, 50 robogó megvásárlása és feltöltése nem elegendő a hatékony vállalkozás elindításához. És mi magunk is éreztük. ... ... Létre kellett hoznunk egy teljes rendszert a bérleti folyamat és a fizetések felett, létre kellett hoznunk egy személyes mobilalkalmazást az ügyfelek számára. Mi pedig felajánljuk Önnek a hozzáférést ehhez a platformhoz és az alkalmazás adaptálását kis összegért, ami tucatszor! kevesebb, mint az a költség, amelyet a semmiből lehet fejleszteni.

Feladatunk, hogy lehetővé tegyük a fiatal vállalkozók számára, hogy pénzt keressenek városukban, egy izgalmas, modern és divatos, csak feltörekvő piaci szegmensben dolgozva, hogy meg tudják szerezni a lábukat, hogy könnyen és természetesen gördüljenek át az életen, mint ügyfeleink és partnereink. A SAMOKATO márka már igen.

ELŐNYÖK.

A megosztás (rövid távú bérlés vagy járművek közös használata) üzlete már a fővárosok városképének részévé vált. Európában a kerékpármegosztás és a rúgásmegosztás valóban befolyásolta a városi utcák forgalmi képét. A taxisok már érezték a versenyt a szamokatcsikok részéről. Az elkövetkező években a megosztási piac az egyik legdinamikusabb és leggyorsabban fejlődő lesz. A gyorsaság a piacon kulcsfontosságú, és pontosan ezt kínáljuk: SEBESSÉG! A franchise -vevő részéről - technológia, részünkről - professzionális IT -megoldások és üzleti konzultációk, amelyek lehetővé teszik, hogy a döntés meghozatala után 1, 5 hónapon belül megkezdhesse az első bevétel fogadását.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz