1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Kiskereskedelmi crumbs arrow
Franchise. Fish4Wish

Franchise. Fish4Wish

firstKezdeti díj: 8000 $
moneyBeruházás szükséges: 8000 $
royaltyRoyalty: 3 %
timeMegtérülés. Hónapok száma: 4
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 1
homeFranchise-egységek száma: 10
calendarA társaság alapításának éve: 2008
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 2017
firstKategória: Kiskereskedelmi, Szupermarket

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

Franchise Leírás:

A franchise története Porec partjainál kezdődött tíz évvel ezelőtt. A művész és keramikus családja úgy döntött, hogy a szokásos ajándéktárgyak piacát különböző formájú, színű és méretű halfigurákkal hígítja, és bejegyezte a Fish4Wish Market védjegyet.

A porcei kísérleti üzlet kiváló eredményeket mutat (mind a kiskereskedelemben, mind a nagykereskedelemben), nemcsak új vásárlókat vonz, hanem növeli az ismételt vásárlásokra visszatérők számát. Ez az eredmény vezetett a franchise -on keresztül történő fejlesztés ötletéhez. Különleges kreatív termékeinkkel és a turisztikai üzleti szektorban szerzett széles körű tapasztalatainkkal meg akartuk mutatni annak lehetőségét, hogy valami személyes és meleg alkotást készítsünk a szabványos termékek körén kívül, és gyönyörű történetet szeretnénk adni a terméknek.

A Fish4Wish nem egy hétköznapi termék, hanem egy személyre szabott, lélekkel rendelkező termék. A fővonalat kézzel készítik és festik négy méretű halban, élénk színekben, mindegyiknek saját története és életrajza van. Ezenkívül minden halat egy bizonyos vágy (szeretet, barátság, pénz, egészség stb.) Teljesítésére terveztek. Az emberek az idők kezdetétől kívántak hullócsillagot, gyertyákat fújtak, érméket dobtak a kívánságok kútjába. A Fish4Wish a kívánságok teljesítésének tárgyának szimbolikus megvalósulásával állt elő.

Az a képesség, hogy elképzeljük azt, amivel nem rendelkezünk, az egyik alapvető tulajdonsága az embernek. Fogtuk a hal szimbólumot, amely sok kultúrában különleges szimbolikus jelentéssel bír, és a Fish4Wish nevünkbe tettük egy aranyhal történetét, amely három kívánságot teljesít. Minden vásárló azzá a szerencséssé válhat, aki aranyhalat fogott, korlátlan számú halakkal és vágyakkal.

Célunk nem csak egy termék értékesítése, hanem tapasztalataink felajánlása, egy olyan hely, ahol az emberek kényelmesen és szabadon érzik magukat, és örömteli hangulatban hagyják el azt. A világnak szüksége van pozitív történetekre, amelyek azt ígérik, hogy a végén minden rendben lesz.

A képzés a következőket tartalmazza:

Termék- és piaci információk.

Marketing támogatás.

Promóciós javaslatok a B2B és B2C szegmensekhez.

Üzleti és értékesítési információk.FotókSzemélyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz