1. Franchise katalógus crumbs arrow
  2. Franchise. Sport crumbs arrow
Franchise. FitCurves

Franchise. FitCurves

firstKezdeti díj: 36100 $
moneyBeruházás szükséges: 50000 $
royaltyRoyalty: 650 $
timeMegtérülés. Hónapok száma: 6
calendarKívánt: Franchise
homeSaját részlegek száma: 0
homeFranchise-egységek száma: 5000
calendarA társaság alapításának éve: 1992
calendarA franchise-tevékenység kezdetének éve: 1995
firstKategória: Sport, Fitnesz Klub

Igény szerinti franchise-ok
Igény szerinti franchise-ok

A franchise leírása a franchise -adótól:

A FitCurves forradalmasította a fitneszipart innovatív üzleti modelljével, szokatlan marketingrendszerével és ami a legfontosabb, teljesítményével! Annak érdekében, hogy az erős növekedés és az egyre növekvő befolyás pályáján maradhasson, a vállalat továbbfejlesztette koncepcióját, és átfogó megoldást kínál azok számára, akik törődnek egészségükkel és szépségükkel.

Fehéroroszországban a FitCurves barátságos és aktív közösséggé vált a nők körében, akik nemcsak fitneszklubokat látogatnak és jótékonysági projektekben vesznek részt, hanem az egészséges életmód új kultúrájának hordozói is. A cég hitvallása: "Egy egészséges család tőlem függ." Ez azt jelenti, hogy a FitCurves rendszer szerinti tudatos gyakorlási és étkezési szokás kialakításával a nők automatikusan befolyásolják családjukat, barátaikat, ismerőseiket, alkalmazottaikat, egészséges készségeket és új értékeket tanítanak nekik. És ami a legfontosabb: átadják tudásukat a fiatalabb generációnak.

Fehéroroszországban nők milliói, a FitCurves -nek köszönhetően nemcsak egészségesek és boldogok lesznek, hanem velünk együtt képesek lesznek a legjobb változásokat hozni országukban, és új egészségügyi kultúrát teremteni a nők következő generációi számára.

Ha osztja a vállalat értékeit, csatlakozzon a FitCurves -hez - nyissa meg klubját, és váljon sikeres üzletének tulajdonosává, és tagja legyen a globális FitCurves közösségnek!

A FitCurves franchise vásárlása ma vitathatatlanul a legjobb döntés, amelyet valaha is meghoz. Bevált üzleti modellünk rendkívül hatékony, és úgy tervezték, hogy maximalizálja a befektetés megtérülését.

A FitCurves franchise 5 előnye.

1. Sikeres és bevált üzleti módszer.

Egy modell, amely a világ 92 országában bizonyított. A Guinness Rekordok Könyvében szerepel, mint a leggyorsabban növekvő franchise hálózat és a leggyorsabban megtérülő franchise.

2. Szakemberek szisztematikus képzése, speciális tanítási módszertanon és programon alapulva, amelyet a kineziológia, az élettan, az orvostudomány és a dietetika szakemberei dolgoztak ki.

A Partnerek szisztematikus támogatása a klub megnyitására való felkészülésben, támogatás és segítség a klub megnyitásában. Folyamatos képzési rendszer partnerek, vezetők és szakemberek számára.

3. Egységes információs támogató rendszer az internetes médián, tömegmédián, vállalati marketingprogramokon keresztül.

Üzleti menedzsment szoftver, ügyfélfolyamat, személyzet.

Egyedülálló és hatékony marketing, amely hozzájárul a klub intenzív fejlődéséhez, lehetővé téve az első hónapban, hogy 200 aktív tagot vonzzon az egészséges életmódhoz, legfeljebb 6 hónapig - 500 aktív tagot, ami szintén pozitívan befolyásolja az üzlet és a a következő klubok megnyitása.

4. Sikeres fejlesztési stratégia. Ennek eredményeként: 2012 óta 23 klub nyílt Fehéroroszországban.

5. Stratégiai célok: 150 klub Fehéroroszországban. Az 1. klub megnyitása 30.000 lakos számára. A vállalat fejlesztési stratégiája a súlykezelő program minden klubban történő megvalósításán, a táncos stílusú képzésen, az Art of Being Happy képzési programon, a vállalati kiadványok és televíziós projektek fejlesztésén, valamint a szociális támogató programok megerősítésén alapul.Fotók

Franchise. FitCurves. Videó bemutató

Személyes adataim

Ezt a mondatot képpel jelölheti meg, és bármilyen személyes megjegyzést írhat. A kép újbóli megnyomásával a jel eltűnik.
star
Kedvencekhez
heart
szeretem
postpone
Nézd meg később
question
Kétes
heart_no
nem tetszik

Maradt karakterek: 500
ok Jegyzet mentése
Prémium hozzáférés 30 napig Prémium hozzáférést vásárolhat, hogy megnézze, mit gondolnak más felhasználók erről a hirdetésről


A franchise összehasonlítása

add Adja hozzá ezt a franchise -t az összehasonlításhoz


Kapcsolatba akar lépni a tulajdonossal?

photo
Üzenet szövege*

Maradt karakterek: 500
email Levelet írni


Panaszkodjon a hirdetésről

Üzenet a helyszín adminisztrációjának*

Maradt karakterek: 500
ok Panaszt tenni


Nézted már korábban

arrow left Vissza
Ha hibát észlel, kattintson ide a javításhoz