1. Katalog francais crumbs arrow
  2. Francais. Hiburan kanak-kanak crumbs arrow
Francais. TrizTime

Francais. TrizTime

firstBayaran awal: 3500 $
moneyPelaburan diperlukan: 7500 $
royaltyRoyalti: 10 %
timeBayaran Balik. Bilangan bulan: 6
calendarDikehendaki: Pemegang Francais
homeBilangan bahagian sendiri: 2
homeBilangan unit francais: 8
calendarTahun penubuhan syarikat: 2019
calendarTahun permulaan aktiviti francais: 2019
firstKategori: Hiburan kanak-kanak, Pusat pendidikan kanak-kanak, Hiburan kanak-kanak, Pusat hiburan kanak-kanak, Kompleks hiburan kanak-kanak, Pusat permainan kanak-kanak, Pusat hiburan bermain kanak-kanak, Bilik kanak-kanak, Bilik permainan kanak-kanak, Bilik hiburan kanak-kanak, Bilik kanak-kanak di pusat membeli-belah, Bilik kanak-kanak untuk perayaan, Bilik permainan, Anak sekolah, Ia adalah sekolah untuk kanak-kanak, Pengaturcaraan kanak-kanak, Sekolah pengaturcaraan kanak-kanak

Francais dalam permintaan
Francais dalam permintaan

"TrizTime" adalah francais pertama di dunia untuk mengajar kanak-kanak menggunakan kaedah saintifik yang unik.

"TrizTime" adalah francais pertama di dunia untuk pusat latihan kanak-kanak berdasarkan metodologi teori penyelesaian masalah inventif (TRIZ). Sehingga tahun 1990, teknik ini hanya digunakan di USSR dan hanya oleh tentera dan saintis, dan kemudian menjadi terkenal di seluruh dunia. Pengarang metodologi Anatoly Talikh menyesuaikannya dengan kurikulum sekolah. Teknik ini mengembangkan pemikiran semula jadi dan membolehkan anak menjadi pencipta yang dapat menangani segala tugas. Graduan pusat memasuki universiti teknikal terbaik di negara ini. Pencarian dan latihan guru yang ketat.

Penerangan mengenai francais pusat kanak-kanak untuk pengembangan pemikiran dan kajian menarik mengenai sains yang tepat.

Sehingga tahun 1990, TRIZ digunakan dalam praktik hanya di USSR oleh tentera dan saintis. TRIZ menjadi terkenal di luar bekas USSR, dan syarikat antarabangsa besar mula menerapkan kaedah tersebut.

Hari ini TRIZ disebut sebagai salah satu kaedah yang paling maju dan berkesan yang membantu dalam bidang kejuruteraan, perniagaan, sains, pedagogi, sastera, seni dan lain-lain.

Anatoly Talikh adalah pengarang metodologi TRIZ:

Dia menyesuaikan perkembangan dunia saintifik untuk kurikulum sekolah.

Menganjurkan kelas eksperimen TRIZ di Pulau Khortitsa pada tahun 1992.

Dia mengembangkan metodologinya sendiri, di mana dia menekankan pengembangan kurikulum sekolah yang maju dan kajian mendalam mengenai undang-undang pembangunan dunia sekitarnya.

Teknik TRIZTIME yang unik.

mengembangkan pemikiran semula jadi dan membolehkan anak menjadi pencipta yang dapat menangani segala masalah dan masalah.

Anak-anak mendahului kurikulum sekolah, menunjukkan hasil terbaik dalam sains tepat, memasuki jurusan fizik dan matematik terbaik, menjadi berdikari dan dapat menyelesaikan masalah yang kompleks.

Hari ini, kaedah TRIZ dianggap salah satu kaedah yang paling maju dan berkesan untuk perkembangan pemikiran semula jadi dan sistemik pada kanak-kanak berdasarkan sains yang tepat melalui minat semula jadi, menyelesaikan masalah bukan standard, memahami matematik dan aplikasinya dalam bidang yang berbeza: kedua-duanya di sekolah dan dalam kehidupan biasa.GambarMaklumat peribadi saya

Anda boleh menandakan ayat ini dengan gambar dan menulis sebarang catatan peribadi. Menekan gambar sekali lagi akan menghilangkan tanda.
star
Ke kegemaran
heart
saya suka
postpone
Tonton Kemudian
question
Meragui
heart_no
saya tidak suka

Watak yang tinggal: 500
ok Simpan nota
Akses premium selama 30 hari Anda boleh membeli akses premium untuk melihat pendapat pengguna lain mengenai iklan ini


Perbandingan francais

add Tambahkan francais ini untuk perbandingan


Ingin menghubungi pemiliknya?

photo
Teks mesej*

Watak yang tinggal: 500
email Menulis surat


Mengeluh iklan

Mesej kepada pentadbiran laman web*

Watak yang tinggal: 500
ok Membuat aduan


Adakah anda melihat sebelumnya

arrow left Belakang
Sekiranya anda melihat kesalahan ketik, klik di sini untuk membetulkannya