1. Katalog francais crumbs arrow
  2. Francais. Kedai Roti crumbs arrow
Francais. Kilang

Francais. Kilang

firstBayaran awal: 1700 $
moneyPelaburan diperlukan: 22000 $
royaltyRoyalti: 2 %
timeBayaran Balik. Bilangan bulan: 5
calendarDikehendaki: Pemegang Francais
homeBilangan bahagian sendiri: 23
homeBilangan unit francais: 0
calendarTahun penubuhan syarikat: 2018
calendarTahun permulaan aktiviti francais: 2020
firstKategori: Kedai Roti, Kedai Roti, Kedai roti mini, Pai

Francais dalam permintaan
Francais dalam permintaan

Mengenai syarikat.

Melnitsa Bakery adalah perniagaan yang berjaya untuk pengeluaran dan penjualan produk roti yang dibuat dari produk semula jadi mengikut resipi tradisional dan tradisional kami.

Kilang Roti Francais.

Penerangan mengenai francais roti berhampiran rumah roti "Melnitsa".

Perolehi dari 240,000? keuntungan bersih setiap bulan bersama dengan Mill!

Melnitsa Bakery adalah kedai roti kejiranan yang menawarkan roti segar, kek lazat dan pastri yang dibuat dari bahan semula jadi dengan harga yang berpatutan.

Syarikat ini telah berjaya beroperasi di pasaran selama lebih dari 3 tahun dan pakar dalam pembuatan produk roti dan gula-gula.

Mempunyai pengeluaran dan jarak berjalan kaki sendiri membolehkan kami menawarkan produk segar dan berkualiti tinggi yang disukai oleh pelanggan dari semua peringkat umur.

Segmen sasaran pengguna kedai roti Melnitsa: wakil kelas menengah, wanita berusia 35-55 tahun, dengan pendapatan purata / bawah rata-rata. Nilai utama pengguna adalah keluarga.

Roti adalah produk yang mempunyai kepentingan sosial. Dan kami membuat keputusan, yang memihak kepada khalayak sasaran kami, untuk menurunkan harga item ini untuk memberikan produk berkualiti kepada pengguna dengan harga yang rendah.

Pelbagai jenis roti mempunyai lebih dari 80 kedudukan dan merangkumi roti segar, pai, pastri kecil dan manis, minuman panas dan sejuk.

Kami mengambil pendekatan yang bertanggungjawab untuk pembentukan matriks pelbagai untuk rakan kongsi kami dan menganalisis wilayah mengikut pilihan pembeli dan dasar harga pesaing.

Perniagaan paling dinamik yang membawa keuntungan yang stabil walaupun dalam masa krisis! !

Berkat pengalaman selama 3 tahun dalam perniagaan katering dan 12 tahun pengalaman dalam peruncitan jalanan, kami mempunyai kepakaran yang tinggi dalam industri kami dan dapat mengenal pasti kekuatan perniagaan:

Roti yang sentiasa segar adalah yang menjamin permintaan produk;

Kitaran pengeluaran penuh: memberikan pemahaman tentang semua proses, kami membuat produk, menghasilkannya dalam masa yang singkat dan segera menjualnya;

Fleksibiliti pengeluaran membolehkan kita menyesuaikan diri dengan cita rasa pengguna dan trend pasaran, kita menguruskan keadaan sepenuhnya dan membuat rancangan pengeluaran individu untuk setiap kedai roti;

Kami bekerja di segmen perniagaan margin tinggi, jadi kami memperoleh lebih banyak pendapatan dari setiap unit produk yang dijual;

Sekarang purata markup adalah sekitar 280%. Peningkatan untuk setiap produk mencapai 700%;

Permintaan yang stabil, bebas dari krisis;

Sekiranya anda mahu, anda selalu berpeluang memasuki pasar borong di wilayah anda, membuat kontrak pembekalan dengan kedai dan restoran (kerana kedai roti mini dianggap sebagai pembekal produk roti yang lebih menguntungkan, kerana mereka dapat memberikan penghantaran produk yang fleksibel dan telus;

Tanpa kos tambahan untuk gudang, pengangkutan, jabatan logistik dan pengurusan kategori.

Misi adalah alasan syarikat. Misi syarikat kami adalah bahawa dalam kesucian yang luar biasa dan keselesaan luar biasa, setiap orang dapat merasakan bahawa dia membuat "pilihan yang tepat". Sama ada pembeli barangan bakar, pekerja syarikat atau rakan kongsi.GambarMaklumat peribadi saya

Anda boleh menandakan ayat ini dengan gambar dan menulis sebarang catatan peribadi. Menekan gambar sekali lagi akan menghilangkan tanda.
star
Ke kegemaran
heart
saya suka
postpone
Tonton Kemudian
question
Meragui
heart_no
saya tidak suka

Watak yang tinggal: 500
ok Simpan nota
Akses premium selama 30 hari Anda boleh membeli akses premium untuk melihat pendapat pengguna lain mengenai iklan ini


Perbandingan francais

add Tambahkan francais ini untuk perbandingan


Ingin menghubungi pemiliknya?

photo
Teks mesej*

Watak yang tinggal: 500
email Menulis surat


Mengeluh iklan

Mesej kepada pentadbiran laman web*

Watak yang tinggal: 500
ok Membuat aduan


Adakah anda melihat sebelumnya

arrow left Belakang
Sekiranya anda melihat kesalahan ketik, klik di sini untuk membetulkannya