1. Katalog francais crumbs arrow
  2. Francais. Perkhidmatan perundangan crumbs arrow
Francais. Pusat Perundangan Interregional untuk Perhubungan Tanah

Francais. Pusat Perundangan Interregional untuk Perhubungan Tanah

firstBayaran awal: 4400 $
moneyPelaburan diperlukan: 2500 $
royaltyRoyalti: 7 %
timeBayaran Balik. Bilangan bulan: 3
calendarDikehendaki: Pemegang Francais
homeBilangan bahagian sendiri: 1
homeBilangan unit francais: 0
calendarTahun penubuhan syarikat: 2015
calendarTahun permulaan aktiviti francais: 2019
firstKategori: Perkhidmatan perundangan, Firma undang-undang

Francais dalam permintaan
Francais dalam permintaan

Francais Pusat Perundangan Interregional untuk Perhubungan Tanah - penyelesaian siap pakai dalam niche yang sangat berbayar.

Interregional Legal Center for Land Relations adalah sebuah syarikat yang memberikan sokongan undang-undang kepada perniagaan dan warganegara dalam semua masalah tanah. Lebih dari 14 tahun berlatih, lebih daripada 400 kes dimenangi. Syarikat ini termasuk dalam daftar antarabangsa syarikat yang disahkan Dun & amp; Bradstreet. Kepakaran yang tinggi dalam bidang yang kompleks dan bergaji tinggi. 1000 contoh dokumen siap dalam bidang undang-undang tanah. Perniagaan yang sesuai untuk peguam profesional, jurutera kadaster dan agensi harta tanah.

Penerangan mengenai kelebihan francais pusat francais antara Pusat Perundangan Interregional untuk Perhubungan Tanah.

Pengkhususan sempit adalah trend popular baru di pasaran perkhidmatan undang-undang. Hubungan tanah adalah industri yang kompleks dan menarik, dengan hasil yang tinggi dan pembinaan jenama peribadi yang cepat. Francais ini sesuai untuk kedua-dua peguam yang ingin merealisasikan potensi peribadi mereka dan untuk kepelbagaian perniagaan. Persaingan rendah, permintaan tinggi, keuntungan dari 50% adalah kelebihan utama francais Pusat Perundangan Antara Daerah untuk Perhubungan Tanah. Bayaran balik - dari 3 bulan dan keuntungan 300,000 rubel sebulan menjadikan francais ini sebagai pelaburan yang menguntungkan dan membuka peluang baru untuk pendapatan yang lumayan walaupun di bandar-bandar kecil.

Kami menghargai nama syarikat kami dan kejayaan setiap rakan adalah penting bagi kami.

Kami memandang serius masalah kerjasama dengan setiap rakan kongsi. Walaupun anda tidak mempunyai pengalaman perniagaan, tetapi mempunyai pendidikan undang-undang yang lebih tinggi - alat kami akan membantu anda kembali berdiri lebih awal daripada yang anda impikan.

Faedah pusat francais.

Kelebihannya ialah anda tidak memulakan perniagaan anda dari awal, tetapi langsung dari pertengahan jalan. Sebuah laman web baru dalam TOP-10, CRM sendiri, teks dokumen undang-undang yang dibuat berdasarkan kesilapan, algoritma untuk bekerja dengan pelanggan pada permulaan yang bebas akan dikenakan biaya berkali-kali lebih banyak daripada bayaran sekaligus. Anda pasti tahu. Sekiranya anda menghadapi kes yang sukar atau terdapat kesukaran semasa dalam pekerjaan anda - tidak akan ada yang berunding dengan ahli perniagaan yang sendirian. Dengan membeli francais kami, anda akan sentiasa mendapat sokongan dan sokongan.

Pengkhususan sempit. Keuntungan dari 50%. Bayaran balik dari 3 bulan. Niche percuma. Permulaan pantas dalam profesion untuk lulusan undang-undang.GambarMaklumat peribadi saya

Anda boleh menandakan ayat ini dengan gambar dan menulis sebarang catatan peribadi. Menekan gambar sekali lagi akan menghilangkan tanda.
star
Ke kegemaran
heart
saya suka
postpone
Tonton Kemudian
question
Meragui
heart_no
saya tidak suka

Watak yang tinggal: 500
ok Simpan nota
Akses premium selama 30 hari Anda boleh membeli akses premium untuk melihat pendapat pengguna lain mengenai iklan ini


Perbandingan francais

add Tambahkan francais ini untuk perbandingan


Ingin menghubungi pemiliknya?

photo
Teks mesej*

Watak yang tinggal: 500
email Menulis surat


Mengeluh iklan

Mesej kepada pentadbiran laman web*

Watak yang tinggal: 500
ok Membuat aduan


Adakah anda melihat sebelumnya

arrow left Belakang
Sekiranya anda melihat kesalahan ketik, klik di sini untuk membetulkannya