1. Katalog francais crumbs arrow
  2. Francais. Manikur crumbs arrow
Francais. PILKI

Francais. PILKI

firstBayaran awal: 13000 $
moneyPelaburan diperlukan: 50000 $
royaltyRoyalti: 5 %
timeBayaran Balik. Bilangan bulan: 12
calendarDikehendaki: Pemegang Francais
homeBilangan bahagian sendiri: 54
homeBilangan unit francais: 36
calendarTahun penubuhan syarikat: 2014
calendarTahun permulaan aktiviti francais: 2016
firstKategori: Manikur, Salun kuku, Kedai manikur, Belanja manicure, Bar kuku, Kuku

Francais dalam permintaan
Francais dalam permintaan

Sejarah studio manikur PILKI bermula pada tahun 2014, ketika salun pertama, terbesar dan utama dibuka di St Petersburg, di mana lebih daripada 50 tuan bekerja.

Selama dua tahun kami maju secara bebas, mengkaji permintaan dan pilihan pelanggan, mengasah konsep. Dan pada tahun 2016, ketika semua alat pengembangan sudah siap, kami membuka arah francais.

Sekolah manikur Pilki School kami sendiri telah dibuat, di mana tuan dilatih untuk salun baru dan salun francaisi kami.

Dalam masa kurang dari empat tahun, kami telah menjadi rangkaian lebih dari 90 studio di dua puluh lapan bandar, bukan sahaja di Rusia, tetapi juga di luar negara, dan sekolah kami menghasilkan hingga 1000 master manicure setiap tahun.

Dan pada tahun 2019, sebagai tambahan, rangkaian runcit Kedai Pilki dilancarkan, di mana kami menjual alat, peralatan, cat gel dan kosmetik kuku.

PILKI dalam nombor:

lebih daripada 2500 pekerjaan;

lebih daripada 100 ribu pelanggan berpuas hati sebulan;

lebih daripada 300 ribu pelawat laman web setiap bulan;

938 ribu pengikut di Instagram;

205 ribu pelanggan di VK.

Matlamat utama kami adalah untuk menjadikan penjagaan kuku yang berkualiti terjangkau!

Francais PILKI, berkat konsepnya, dan juga latihan penuh francaisi dan pekerjanya, sesuai untuk pemula dan pengusaha berpengalaman.

Faedah francais:

Pemimpin pasaran dalam industri kuku dengan kadar pembangunan yang tinggi.

Jenama cat kuku dan cat gel sendiri.

Pusat latihan sekolah Pilki sendiri, yang akan membantu anda mencari kakitangan masa depan anda dan melatih pekerja ke tahap profesional.

Pengalaman pembangunan di bandar-bandar dengan pelbagai saiz - dari yang terbesar hingga yang terkecil.

Pendedahan yang meluas di media sosial.

Peluang untuk membuka perniagaan dalam format yang berbeza - dari pulau-pulau kecil di pusat membeli-belah hingga studio manikur dan pedikur di bangunan yang terpisah.

Francais PILKI diciptakan untuk mengurangkan risiko anda dan menyediakan semua alat yang anda perlukan untuk permulaan dan pengembangan yang cepat. Kami membantu anda dari awal hingga akhir - dari peringkat pemilihan tempat, pengambilan dan latihan personel hingga program kesetiaan dan mengekalkan rangkaian sosial, yang membawa sebilangan besar pelanggan baru.

Apa yang anda akan dapat.

Sistem latihan dua peringkat. Tahap pertama adalah latihan dalam pengurusan, asas dan prinsip untuk mengembangkan studio kuku anda sendiri di portal dalam talian korporat. Tahap kedua adalah pemergian jurulatih-mentor ke studio anda untuk latihan kakitangan barisan. Juga, magang diadakan untuk pengurus di studio rangkaian yang ada.

Promosi komprehensif. Pengembangan rancangan pemasaran, pemilihan alat dan saluran yang paling efektif, arahan promosi, program kesetiaan siap untuk pelanggan, menjaga akaun di jaringan sosial.

Automasi studio anda. Perisian khas, sistem rakaman dalam talian siap, pusat panggilan tunggal, dan juga jabatan kawalan kualiti.

Hasil kerja bahagian kreatif, yang sentiasa mengemas kini koleksi reka bentuk dan pelbagai bahan. Mengendalikan persidangan dan kelas induk, pengembangan staf, acara intranet.

Sokongan penuh. Kurator peribadi projek anda, pakar jam, bantuan dengan merekrut dan melatih kakitangan, arahan dan algoritma untuk permulaan dan pembangunan.

Sistem CRM sendiri untuk kawalan dan pengurusan perniagaan.

Laman web dan aplikasi mudah alih siap PILKI dan PILKI PRO untuk kemudahan pelanggan dan kakitangan.

Kerja jabatan IT, yang sendiri mengendalikan aspek teknikal projek dan fungsi laman web dan aplikasi mudah alih tanpa kegagalan.

Arahan dan algoritma siap sedia, bantuan dalam pemilihan premis, projek reka bentuk dan lain-lain yang diperlukan untuk memulakan perkhidmatan dengan cepat.

Kerja jabatan berkualiti dan pusat panggilan, yang membantu anda bekerja dengan pelanggan.

Perundingan jabatan undang-undang mengenai isu-isu yang timbul semasa menjalankan tugas.

Anda boleh membuka studio PILKI dalam format yang lebih selaras dengan kemampuan kewangan dan keinginan anda sendiri, serta dengan lebih cekap dapat memenuhi permintaan pelanggan di bandar anda.

"PILKI Studio" adalah studio manikur dan pedikur di ruangan yang berasingan, di mana anda dapat menampung sejumlah besar tuan dan membuat keadaan selesa tambahan untuk pelanggan. Pelaburan akan dari $ 50,000 bergantung pada kawasan studio, untung bersih? dari 9 500 $ dari bulan ke-12. Purata tempoh pembayaran balik untuk projek sedemikian adalah 18 bulan.

Bayaran masuk ? $ 13,000.

Royalti? 5% perolehan bulanan, tetapi tidak kurang dari $ 650. Tidak ada royalti iklan wajib, tetapi kami mengesyorkan membelanjakan sekurang-kurangnya $ 350 sebulan untuk pemasaran.

Mengikut pengalaman rakan kongsi kami, tempoh pembayaran balik francais adalah antara 12 hingga 18 bulan.

Kami menyediakan latihan di pusat latihan kami. Di sana, setiap pasangan menjalani kursus lengkap - mulai dari mengenal standard rangkaian hingga menerima arahan khusus mengenai bagaimana dan dengan bantuan apa yang anda perlukan untuk mengembangkan perniagaan anda.

Setelah lulus latihan sebagai pengurus, pelatih peribadi akan sampai kepada anda dan kakitangan barisan akan berlatih di tempat.

Juga, di semua peringkat, sokongan menyeluruh diberikan - bersama-sama kami memilih ruang untuk anda, membantu memperbaiki syarat perjanjian sewa, melakukan promosi di rangkaian sosial, segera membantu semua pertanyaan yang timbul.GambarMaklumat peribadi saya

Anda boleh menandakan ayat ini dengan gambar dan menulis sebarang catatan peribadi. Menekan gambar sekali lagi akan menghilangkan tanda.
star
Ke kegemaran
heart
saya suka
postpone
Tonton Kemudian
question
Meragui
heart_no
saya tidak suka

Watak yang tinggal: 500
ok Simpan nota
Akses premium selama 30 hari Anda boleh membeli akses premium untuk melihat pendapat pengguna lain mengenai iklan ini


Perbandingan francais

add Tambahkan francais ini untuk perbandingan


Ingin menghubungi pemiliknya?

photo
Teks mesej*

Watak yang tinggal: 500
email Menulis surat


Mengeluh iklan

Mesej kepada pentadbiran laman web*

Watak yang tinggal: 500
ok Membuat aduan


Adakah anda melihat sebelumnya

arrow left Belakang
Sekiranya anda melihat kesalahan ketik, klik di sini untuk membetulkannya