1. Katalog francais crumbs arrow
  2. Francais. Perkhidmatan perniagaan crumbs arrow
Francais. Kontraktor

Francais. Kontraktor

firstBayaran awal: 0 $
moneyPelaburan diperlukan: 40000 $
royaltyRoyalti: 0 $
timeBayaran Balik. Bilangan bulan: 12
calendarDikehendaki: Pemegang Francais
homeBilangan bahagian sendiri: 2
homeBilangan unit francais: 15
calendarTahun penubuhan syarikat: 1991
calendarTahun permulaan aktiviti francais: 2017
firstKategori: Perkhidmatan perniagaan, Kelab perniagaan

Francais dalam permintaan
Francais dalam permintaan

Penerangan mengenai francais oleh francaisor:

Francais di Belarus tanpa pelaburan! Sesuai untuk pengusaha individu dari bandar kecil. Pendapatan dari bulan pertama bekerja.

Bandar keutamaan untuk pembukaan adalah Kamenets, Ivanovo, Ostrovets. Untuk francaisi yang dibuka di bandar-bandar ini sebelum 15 Mac 2020 - syarat khas!

Kumpulan syarikat PREMIA mewakili francais KONTRAKTOR. Ini adalah outlet serantau francais untuk pemborong alat ganti kenderaan pertanian dan komersial.

KONTRAKTOR adalah tawaran unik "franchising terbalik" untuk Belarus. Semua pelaburan untuk membuka gerai runcit dan barang akan dibuat oleh francaisor, tugas anda adalah menjual barang kepada pelanggan dan memperoleh pendapatan. Produk tetap menjadi hak milik francaisor, anda tidak perlu membelinya atau membayarnya walaupun selepas penjualan. Untuk barang yang dijual pada akhir bulan, anda akan menerima bayaran agensi. Sistem sedemikian membolehkan seseorang pengusaha bekerja dengan cekap, walaupun dia tidak mempunyai pengalaman perniagaan. Francais adalah prasyarat untuk berjaya, kerana menyediakan sistem perniagaan dengan semua teknologi, arahan, dan sokongan kepada anda.

TENTANG KITA.

Kumpulan syarikat PREMIUM ditubuhkan pada tahun 1991 dan merupakan salah satu rangkaian runcit khusus terbesar di Belarus yang menjual tayar dan alat ganti untuk trak dan mesin pertanian.

Selama 25 tahun bekerja, kami telah menjamin operasi peralatan tanpa gangguan untuk lebih daripada 3000 pelanggan kami. Selama bertahun-tahun kami telah sejalan dengan kepentingan strategis negara dan telah menyelesaikan permintaan perusahaan daerah yang menghasilkan produk pertanian dan membuat infrastruktur - jalan raya, pembinaan, pengangkutan dan banyak organisasi lain dengan armada peralatan.

Kini rangkaian ini merangkumi 15 gerai francais di berbagai wilayah. Kami mencari usahawan yang giat dengan fokus pada hasil dan kerja berpasukan!

Maklumat peribadi saya

Anda boleh menandakan ayat ini dengan gambar dan menulis sebarang catatan peribadi. Menekan gambar sekali lagi akan menghilangkan tanda.
star
Ke kegemaran
heart
saya suka
postpone
Tonton Kemudian
question
Meragui
heart_no
saya tidak suka

Watak yang tinggal: 500
ok Simpan nota
Akses premium selama 30 hari Anda boleh membeli akses premium untuk melihat pendapat pengguna lain mengenai iklan ini


Perbandingan francais

add Tambahkan francais ini untuk perbandingan


Ingin menghubungi pemiliknya?

photo
Teks mesej*

Watak yang tinggal: 500
email Menulis surat


Mengeluh iklan

Mesej kepada pentadbiran laman web*

Watak yang tinggal: 500
ok Membuat aduan


Adakah anda melihat sebelumnya

arrow left Belakang
Sekiranya anda melihat kesalahan ketik, klik di sini untuk membetulkannya