1. Katalog francais crumbs arrow
  2. Francais. Studio kanak-kanak crumbs arrow
Francais. KUCING BIRU

Francais. KUCING BIRU

firstBayaran awal: 2000 $
moneyPelaburan diperlukan: 15000 $
royaltyRoyalti: 410 $
timeBayaran Balik. Bilangan bulan: 13
calendarDikehendaki: Pemegang Francais
homeBilangan bahagian sendiri: 2
homeBilangan unit francais: 1
calendarTahun penubuhan syarikat: 2012
calendarTahun permulaan aktiviti francais: 2018
firstKategori: Studio kanak-kanak, Pusat pendidikan kanak-kanak, Pembangunan kanak-kanak, Anak sekolah, Ia adalah sekolah untuk kanak-kanak, Pengaturcaraan kanak-kanak, Sekolah pengaturcaraan kanak-kanak, Pusat perkembangan kanak-kanak, Pusat perkembangan kanak-kanak dengan kaedah baru

Francais bandar
Francais bandar
Untuk bandar kecil, penempatan kecil, bandar kecil
Untuk bandar kecil, penempatan kecil, bandar kecil

Kami adalah rangkaian studio pendidikan untuk perkembangan intelektual dan kreatif kanak-kanak berumur tiga hingga 15 tahun.

Kami bekerja di 13 bidang, termasuk bahasa Inggeris, Jerman dan Perancis, seni rupa, lukisan pasir, teater, catur, karate, vokal, bermain gitar dan menari. Kami mengadakan kelas dengan ahli terapi pertuturan, tadika mini dan persiapan ke sekolah. Kami mengadakan pesta kanak-kanak dan program animasi, kami membantu menghantar anak bercuti ke UK.

Kami menubuhkan syarikat itu pada tahun 2012 di Moscow. Pada tahun 2015, kami melancarkan cawangan kedua di kampung halaman kami. Kami mengajar 400 kanak-kanak setiap tahun, sepanjang tempoh kerja kami seramai 15 ribu pelajar telah mengunjungi pusat kami. Sejak 2018 kami menjual francais pusat pengembangan kanak-kanak Blue Cat.

HURAIAN FRANCHISE.

Kami menawarkan untuk membeli francais Blue Cat dan membuka studio pendidikan untuk kanak-kanak di bawah jenama kami.

Anda akan memperoleh dengan menjual langganan kepada kumpulan belajar, serta menjalankan program animasi dan menyewa studio untuk pesta kanak-kanak.

Purata yuran pengajian adalah 4,000? ... Perolehan bulanan - 1, 1 juta? , keuntungan bersih - 250-350 ribu rubel sebulan. Perbelanjaan operasi - 450 ribu rubel. Ini termasuk menyewa premis, utiliti, gaji pekerja, membeli bekalan, pemasaran, cukai dan royalti.

Pelaburan dalam pembukaan pusat "Kucing Biru" - dari 700 ribu hingga 1,6 juta rubel. Perbelanjaan dibelanjakan untuk menyewa dan memperbaiki premis, memasang perabot dan peralatan, membeli latihan dan bekalan, menghubungkan perbankan dan perkhidmatan tunai, menyiapkan iklan. Jumlah keseluruhan bergantung pada wilayah, kawasan tempat dan format kerjasama.

Kami telah mengembangkan tiga kadar francais dengan kos dan kandungan yang berbeza.

Sebagai sebahagian daripada pakej "Mula" dengan harga 150 ribu, anda akan menerima arahan langkah demi langkah untuk memulakan dan menjalankan perniagaan, model kewangan dan bantuan pengurus peribadi. Pembeli tarif ini dikecualikan daripada membayar royalti tetapi tidak layak menggunakan tanda dagangan Blue Cat.

Francais "Standard" dengan sumbangan sekaligus 500 ribu rubel memberikan hak untuk menggunakan jenama, latihan tahunan dan sokongan kurator. Anda juga akan menerima buku jenama dan susun atur produk POS, templat dokumen, dan laman web yang disesuaikan. Royalti - 30 ribu rubel dengan percutian untuk musim panas.

Lebih 1,000,000? kami akan datang ke bandar anda dan melancarkan perniagaan turnkey. Sebagai tambahan kepada komposisi pakej "Standard", kami akan menyediakan satu set alat bantu mengajar di semua bidang pengajian.

Pembukaan Blue Cat Center mengambil masa dua bulan, pelaburannya dilunaskan sepenuhnya dalam 8-15 bulan.

Maklumat peribadi saya

Anda boleh menandakan ayat ini dengan gambar dan menulis sebarang catatan peribadi. Menekan gambar sekali lagi akan menghilangkan tanda.
star
Ke kegemaran
heart
saya suka
postpone
Tonton Kemudian
question
Meragui
heart_no
saya tidak suka

Watak yang tinggal: 500
ok Simpan nota
Akses premium selama 30 hari Anda boleh membeli akses premium untuk melihat pendapat pengguna lain mengenai iklan ini


Perbandingan francais

add Tambahkan francais ini untuk perbandingan


Ingin menghubungi pemiliknya?

photo
Teks mesej*

Watak yang tinggal: 500
email Menulis surat


Mengeluh iklan

Mesej kepada pentadbiran laman web*

Watak yang tinggal: 500
ok Membuat aduan


Adakah anda melihat sebelumnya

arrow left Belakang
Sekiranya anda melihat kesalahan ketik, klik di sini untuk membetulkannya