1. Katalog francais crumbs arrow
  2. Francais. Sukan crumbs arrow
Francais. Pencipta badan

Francais. Pencipta badan

firstBayaran awal: 3500 $
moneyPelaburan diperlukan: 40000 $
royaltyRoyalti: 3 %
timeBayaran Balik. Bilangan bulan: 18
calendarDikehendaki: Pemegang Francais
homeBilangan bahagian sendiri: 1
homeBilangan unit francais: 5
calendarTahun penubuhan syarikat: 2005
calendarTahun permulaan aktiviti francais: 2005
firstKategori: Sukan

Francais dalam permintaan
Francais dalam permintaan

Penerangan Francais:

Televisyen, iklan dan akhbar bercakap setiap hari mengenai penerokaan kecantikan berterusan (badan yang kuat dan langsing), pentingnya berada dalam keadaan fizikal (kekuatan, kesihatan) dan mental (relaksasi sepenuhnya) yang baik. Trend pasaran menunjukkan bahawa keinginan untuk sihat, mempunyai kekuatan fizikal dan bentuk langsing yang sesuai terus berkembang. Pada masa yang sama, permintaan untuk perkhidmatan estetik semakin meningkat, begitu juga dengan kaedah pembetulan berat badan yang berkesan dan tahan lama.

Impian hampir mana-mana wanita adalah untuk memiliki badan yang kuat, atletik dan cergas. Keinginan untuk berada dalam keadaan lebih baik telah mendorong munculnya sejumlah besar pusat kesihatan. Francais adalah salah satu cara untuk mengembangkan pusat-pusat tersebut. Kami melihat peningkatan jumlah dan kawasan pertubuhan tersebut. Hari ini, pengendali utama di pasaran adalah: rangkaian francais besar, pusat pembetulan berat badan individu, pusat kesihatan dan mandian termal, serta pusat kecantikan di industri kecergasan.

Sektor kecantikan dan kesihatan telah mendapat perkembangan besar dan peluang baru, kerana munculnya sejumlah besar cadangan dan kaedah untuk membantu memperbaiki kekurangan angka. Body Creator dalam persekitaran ini mewakili format yang kompetitif, menawarkan francais dengan jumlah pelaburan yang rendah dan telus, serta kaedah pengurusan yang inovatif.

Kami menawarkan format yang lengkap dan berkesan yang membolehkan kami mengambil tempat di sektor dinamik perkhidmatan kesihatan estetik, dan yang menggabungkan organisasi, penyelidikan dan promosi secara harmoni, serta dapat memenuhi keperluan kedua-dua francaisi kami dan syarikat kami secara langsung pelanggan. Anda juga boleh memilih format yang paling sesuai untuk anda.GambarMaklumat peribadi saya

Anda boleh menandakan ayat ini dengan gambar dan menulis sebarang catatan peribadi. Menekan gambar sekali lagi akan menghilangkan tanda.
star
Ke kegemaran
heart
saya suka
postpone
Tonton Kemudian
question
Meragui
heart_no
saya tidak suka

Watak yang tinggal: 500
ok Simpan nota
Akses premium selama 30 hari Anda boleh membeli akses premium untuk melihat pendapat pengguna lain mengenai iklan ini


Perbandingan francais

add Tambahkan francais ini untuk perbandingan


Ingin menghubungi pemiliknya?

photo
Teks mesej*

Watak yang tinggal: 500
email Menulis surat


Mengeluh iklan

Mesej kepada pentadbiran laman web*

Watak yang tinggal: 500
ok Membuat aduan


Adakah anda melihat sebelumnya

arrow left Belakang
Sekiranya anda melihat kesalahan ketik, klik di sini untuk membetulkannya