1. Catalog de franciză crumbs arrow
  2. Franciza. Brutărie crumbs arrow
Franciza. Moară

Franciza. Moară

firstO taxă inițială: 1700 $
moneyEste necesară investiția: 22000 $
royaltyDrepturi de autor: 2 %
timeRambursare. Numărul de luni: 5
calendarNecesar: Francizat
homeNumărul de divizii proprii: 23
homeNumărul de unități francizate: 0
calendarAnul înființării companiei: 2018
calendarAnul începerii activităților de franciză: 2020
firstCategorie: Brutărie, Brutărie, Mini brutărie, Plăcinte

Francize la cerere
Francize la cerere

Despre companie.

Melnitsa Bakery este o afacere de succes pentru producția și vânzarea de produse de panificație fabricate din produse naturale conform rețetelor noastre și tradiționale.

Franciză fabrică de panificație.

Descrierea francizei de panificație de lângă brutăria „Melnitsa”.

Câștigați din 240.000? profit net lunar împreună cu Moara!

Melnitsa Bakery este o brutărie de cartier care oferă pâine proaspătă, prăjituri delicioase și produse de patiserie făcute din ingrediente naturale la prețuri accesibile.

Compania operează cu succes pe piață de mai bine de 3 ani și este specializată în fabricarea produselor de panificație și cofetărie.

Având propria noastră producție și distanță de mers pe jos ne permite să oferim produse proaspete și de înaltă calitate, care sunt iubite de clienții de toate vârstele.

Segmentul țintă al consumatorilor de brutării Melnitsa: reprezentanți ai clasei de mijloc, femei cu vârste cuprinse între 35 și 55 de ani, cu venituri medii / sub medie. Valorile cheie ale consumatorului sunt familia.

Pâinea este un produs cu semnificație socială. Și am luat o decizie, în favoarea publicului nostru țintă, de a reduce prețul acestui articol pentru a oferi consumatorului un produs de calitate la un preț scăzut.

Sortimentul de brutărie are mai mult de 80 de poziții și include pâine proaspătă, plăcinte, produse de patiserie dulci și consistente, băuturi calde și reci.

Luăm o abordare responsabilă pentru formarea matricei sortimentale pentru partenerii noștri și analizăm regiunile în funcție de preferințele cumpărătorilor și de politica de prețuri a concurenților.

Cea mai dinamică afacere care aduce profituri stabile chiar și în perioade de criză! !

Datorită experienței de 3 ani în industria de catering și a 12 ani de experiență în comerțul cu amănuntul stradal, avem o expertiză ridicată în industria noastră și putem identifica punctele forte ale afacerii:

Pâinea mereu proaspătă este cea care asigură cererea pentru produs;

Ciclul complet de producție: oferă o înțelegere a tuturor proceselor, creăm un produs, îl producem într-un timp scurt și îl vindem imediat;

Flexibilitatea producției ne permite să ne adaptăm la gusturile consumatorilor și la tendințele pieței, gestionăm pe deplin situația și creăm un plan de producție individual pentru fiecare brutărie;

Lucrăm în segmentul afacerilor cu marjă mare, deci câștigăm mai mult din fiecare unitate a produsului vândut;

Acum, mărirea medie este de aproximativ 280%. Majorările pentru produsele individuale ajung la 700%;

Cerere stabilă, independentă de criză;

Dacă doriți, aveți întotdeauna ocazia să intrați pe piața angro din regiunea dvs., să încheiați contracte de aprovizionare cu magazine și restaurante (deoarece mini-brutăriile sunt considerate furnizori mai profitabili de produse de panificație, deoarece acestea pot asigura o livrare flexibilă și transparentă a produselor;

Fără costuri suplimentare pentru depozit, transport, departamentul logistic și gestionarea categoriilor.

Misiunea este rațiunea de a fi a companiei. Misiunea companiei noastre este că, într-o puritate excepțională și un confort extraordinar, fiecare persoană ar putea simți că a făcut „alegerea corectă”. Fie că este vorba de un cumpărător de produse de patiserie, de un angajat al companiei sau de un partener.FotografiiInformațiile mele personale

Puteți marca această propoziție cu o imagine și puteți scrie orice note personale. Apăsarea din nou a imaginii elimină semnul.
star
La favorite
heart
imi place
postpone
Urmăriți mai târziu
question
Dubios
heart_no
nu imi place

Caractere rămase: 500
ok Salvați nota
Acces premium timp de 30 de zile Puteți cumpăra acces premium pentru a vedea ce părere au alți utilizatori despre acest anunț


Compararea francizelor

add Adăugați această franciză la comparație


Doriți să contactați proprietarul?

photo
Mesaj text*

Caractere rămase: 500
email Scrie o scrisoare


Reclamați-vă despre anunț

Mesaj către administrarea site-ului*

Caractere rămase: 500
ok Depune o plângere


Te-ai uitat înainte

arrow left Înapoi
Dacă vedeți o greșeală de tipar, faceți clic aici pentru a o corecta