1. Catalog de franciză crumbs arrow
  2. Franciza. Clubul femeilor crumbs arrow
Franciza. Sunt Business

Franciza. Sunt Business

firstO taxă inițială: 0 $
moneyEste necesară investiția: 11500 $
royaltyDrepturi de autor: 0 $
timeRambursare. Numărul de luni: 12
calendarNecesar: Francizat
homeNumărul de divizii proprii: 1
homeNumărul de unități francizate: 0
calendarAnul înființării companiei: 2010
calendarAnul începerii activităților de franciză: 2016
firstCategorie: Clubul femeilor, Club pentru femei

Francize la cerere
Francize la cerere

Franciza clubului „Ya Delovaya” este singura afacere care vă va permite nu numai să câștigați bani, ci și să vă bucurați de implicare și de procesul în sine!

Desigur, clubul nostru vă va aduce profit. Dar suntem interesați de partenerii care consideră clubul doar ca o sursă de venit? Suntem gata să răspundem la această întrebare absolut fără echivoc - NU. Căutăm parteneri care să accepte filosofia noastră și vor fi gata să dezvolte clubul în regiunea lor, în primul rând pentru a uni femeile de afaceri din oraș și a-și consolida legăturile în mediul de afaceri al orașului. De asemenea, trebuie să înțelegeți că clubul va reuni cele mai influente și de succes femei din orașul dvs., acesta este un public țintă foarte valoros și de dorit pentru multe companii pe care le puteți atrage ca sponsori ai clubului!

Nu căutăm căi ușoare și obiectivele noastre sunt globale. Astăzi, majoritatea femeilor de afaceri rusești nu au ocazia să se dezvolte și să se odihnească într-un cerc de persoane egale în statut și statut social. Mai mult, necesitatea cluburilor noastre există mult dincolo de granițele țării noastre, unde femeile rusești trăiesc aproape complet izolate unele de altele. Franciza Clubului de afaceri pentru femei „Sunt Delovaya” este concepută pentru a rezolva această problemă și a uni femeile de succes și de afaceri din întreaga lume într-o singură rețea globală de auto-dezvoltare. Fiecare membru al clubului va putea conta pe ajutorul cuprinzător al mii de prieteni și tovarăși de arme din întreaga lume - de la a ajuta la plasarea unui copil într-o grădiniță până la primirea unei invitații pentru viză sau rezolvarea oricăror probleme de afaceri.

Franciza clubului „Ya Delovaya” este singura afacere care vă va permite nu numai să câștigați bani, ci și să vă bucurați de implicare și de procesul în sine!

Am creat franciza noastră, astfel încât dvs. și afacerea dvs. să fiți condamnați la succes. La deschidere, veți primi instrucțiuni detaliate pas cu pas din momentul semnării contractului până la primele evenimente, în plus, pe parcursul întregii cooperări veți primi sprijin și sprijin, și anume:

Cel mai bun CRM pentru Business Club. O soluție unică pentru nișa noastră;

Site convenabil și promovat legat de CRM. Clienții dvs. sunt sub controlul nostru sensibil;

Call center. Vom procesa apelurile, vă vom invita la biroul dvs.;

RAM on-line săptămânal. Rezolvăm problemele împreună - ușor și natural;

Bază de cunoștințe. Peste 40gb de informații actualizate constant;

Program de evenimente și scenarii. Am organizat peste 100 de evenimente diferite și veți primi instrucțiuni gata făcute pe un platou de argint;

Materiale educaționale. Instrucțiuni detaliate pas cu pas;

Serviciu de control al calității. Controlăm calitatea evenimentelor dvs.;

Sprijin în căutarea și selectarea personalului. Șabloane de anunțuri, instrucțiuni de recrutare și asistență la intervievarea candidaților;

Pachet inițial de materiale publicitare. Pentru prima lună de muncă este deja inclus în preț;

Curator personal. Asistentul personal din cadrul companiei noastre;

Cursuri cu fondatorii companiei. O dată pe săptămână cursuri cu Larisa Alina sau Galina Vinogradova!FotografiiInformațiile mele personale

Puteți marca această propoziție cu o imagine și puteți scrie orice note personale. Apăsarea din nou a imaginii elimină semnul.
star
La favorite
heart
imi place
postpone
Urmăriți mai târziu
question
Dubios
heart_no
nu imi place

Caractere rămase: 500
ok Salvați nota
Acces premium timp de 30 de zile Puteți cumpăra acces premium pentru a vedea ce părere au alți utilizatori despre acest anunț


Compararea francizelor

add Adăugați această franciză la comparație


Doriți să contactați proprietarul?

photo
Mesaj text*

Caractere rămase: 500
email Scrie o scrisoare


Reclamați-vă despre anunț

Mesaj către administrarea site-ului*

Caractere rămase: 500
ok Depune o plângere


Te-ai uitat înainte

arrow left Înapoi
Dacă vedeți o greșeală de tipar, faceți clic aici pentru a o corecta