1. Catalog de franciză crumbs arrow
  2. Franciza. Servicii juridice crumbs arrow
Franciza. Centrul juridic interregional pentru relații funciare

Franciza. Centrul juridic interregional pentru relații funciare

firstO taxă inițială: 4400 $
moneyEste necesară investiția: 2500 $
royaltyDrepturi de autor: 7 %
timeRambursare. Numărul de luni: 3
calendarNecesar: Francizat
homeNumărul de divizii proprii: 1
homeNumărul de unități francizate: 0
calendarAnul înființării companiei: 2015
calendarAnul începerii activităților de franciză: 2019
firstCategorie: Servicii juridice, Firmă de avocatură

Francize la cerere
Francize la cerere

Franciza Centrului juridic interregional pentru relații funciare - soluții gata făcute într-o nișă foarte plătită.

Centrul juridic interregional pentru relații funciare este o companie care oferă asistență juridică întreprinderilor și cetățenilor în toate problemele funciare. Peste 14 ani de practică, peste 400 de cazuri câștigate. Compania este inclusă în registrul internațional al companiilor verificate Dun & amp; Bradstreet. Experiență ridicată într-o nișă complexă și foarte bine plătită. 1000 de mostre gata făcute de documente în domeniul dreptului funciar. Afaceri ideale pentru avocați profesioniști, ingineri cadastrali și agenții imobiliare.

Descrierea avantajelor francizei centrului de franciză al Centrului juridic interregional pentru relații funciare.

Specializarea îngustă este o nouă tendință populară pe piața serviciilor juridice. Relațiile funciare sunt o industrie complexă și interesantă, cu randamente ridicate și construirea rapidă a mărcii personale. Franciza este potrivită atât pentru avocații care doresc să-și realizeze potențialul personal, cât și pentru diversificarea afacerilor. Concurența redusă, cererea mare, rentabilitatea de la 50% sunt principalele avantaje ale francizei Centrului juridic interregional pentru relații funciare. Rambursare - de la 3 luni și un profit de 300.000 de ruble pe lună face din această franciză o investiție profitabilă și deschide noi oportunități pentru câștiguri decente chiar și în orașele mici.

Apreciem numele companiei noastre și munca de succes a fiecărui partener este importantă pentru noi.

Luăm în serios problema cooperării cu fiecare partener. Chiar dacă nu aveți experiență în afaceri, dar aveți o educație juridică superioară - instrumentele noastre vă vor ajuta să vă ridicați mai devreme decât ați visat.

Avantajele unui centru de franciză.

Avantajul este că nu vă începeți afacerea de la început, ci chiar din mijlocul drumului. Un nou site în TOP-10, propriul CRM, textele documentelor legale elaborate pe greșeli, algoritmi pentru lucrul cu clienții la un început independent vor costa de multe ori mai mult decât o taxă forfetară. Știi asta cu siguranță. Dacă întâlnești un caz dificil sau vor exista dificultăți actuale în munca ta - nu va fi nimeni care să consulte un om de afaceri singuratic. Prin achiziționarea francizei noastre, veți avea întotdeauna sprijin și sprijin.

Specializare îngustă. Rentabilitate de la 50%. Rambursare de la 3 luni. Nișă gratuită. Un început rapid în profesie pentru absolvenții de drept.FotografiiInformațiile mele personale

Puteți marca această propoziție cu o imagine și puteți scrie orice note personale. Apăsarea din nou a imaginii elimină semnul.
star
La favorite
heart
imi place
postpone
Urmăriți mai târziu
question
Dubios
heart_no
nu imi place

Caractere rămase: 500
ok Salvați nota
Acces premium timp de 30 de zile Puteți cumpăra acces premium pentru a vedea ce părere au alți utilizatori despre acest anunț


Compararea francizelor

add Adăugați această franciză la comparație


Doriți să contactați proprietarul?

photo
Mesaj text*

Caractere rămase: 500
email Scrie o scrisoare


Reclamați-vă despre anunț

Mesaj către administrarea site-ului*

Caractere rămase: 500
ok Depune o plângere


Te-ai uitat înainte

arrow left Înapoi
Dacă vedeți o greșeală de tipar, faceți clic aici pentru a o corecta