1. Catalog de franciză crumbs arrow
  2. Franciza. Salon crumbs arrow
Franciza. MAXIMAGIC

Franciza. MAXIMAGIC

firstO taxă inițială: 7000 $
moneyEste necesară investiția: 15000 $
royaltyDrepturi de autor: 5 %
timeRambursare. Numărul de luni: 3
calendarNecesar: Francizat
homeNumărul de divizii proprii: 3
homeNumărul de unități francizate: 1
calendarAnul înființării companiei: 2017
calendarAnul începerii activităților de franciză: 2021
firstCategorie: Salon, Salon de frumusețe, Salon, Coafor pentru copii, Frizerie, SPA, Studio, Păr, O tunsoare

Francize la cerere
Francize la cerere

Franciza MAXIMAGIC este o afacere frumoasă, cu sprijin 100% și un model financiar de încredere.

MAXIMAGIC este un salon de înfrumusețare cu un concept unic de club pentru femei, care funcționează în Ufa din 2017. Oferă un număr mare de servicii solicitate: coafură, cosmetologie, unghii, cosmetice. Comunitatea femeilor cu o atmosferă confortabilă: aici au loc întâlniri și petreceri burlacite. Un număr mare de recenzii pozitive ale clienților. Partenerii primesc sprijin 100% pe toată durata lucrării. Analitici complete și transparente, economie ușor de înțeles și accesibilă, cea mai simplă contabilitate.

Despre companie.

MAXIMAGIC - magia frumuseții de la MAXIM!

Salonul MAXIMAGIC funcționează în orașul Ufa din 2017. „O afacere frumoasă” oferă în mod continuu populației un număr mare de servicii de înaltă calitate și solicitate: coafură, cosmetologie, unghii, cosmetice și așa mai departe. De asemenea, în salonul nostru sunt organizate evenimente pentru femei și petreceri de burlaci. Conceptul nostru a fost creat ca un club pentru femei, unde prietenii se întâlnesc din nou și din nou, unindu-se într-o comunitate și rămânând singuri cu ei înșiși, luând o pauză din viața de acasă, pentru a dedica timp și atenție iubitului lor!

Descrierea francizei salonului de înfrumusețare.

Doar profesioniștii din domeniul lor lucrează în echipa noastră! Tehnici autorizați pentru unghii, maseuri profesioniști, genitori, coafori-coafori, cosmetologi și psihologi autorizați.

Franciza MAXIMAGIC; Franciza MAXIMAGIC pentru salonul de înfrumusețare.

Beneficii de franciză.

FORMAT UNIC.

Nu suntem doar un salon de înfrumusețare cu servicii standard de salon.

Suntem o comunitate de femei care și-au dedicat timp pentru ei înșiși, frumusețea lor, cunoașterea de sine, realizarea de sine, străduindu-se să fie unice și individuale, trăind în armonie cu ele însele, cu familia și societatea.

NISA CERUTĂ PENTRU CÂȘTIGURI.

Serviciile pentru populație rămân întotdeauna la cerere, deoarece aspectul atractiv are o importanță ridicată. Din acest motiv, saloanele continuă să existe cu succes chiar și în perioade de criză (perioada pandemiei din 2020), dacă știu să elaboreze corect o strategie de dezvoltare și să formeze o politică de prețuri.

PROFIT RAPID.

Datorită unui plan financiar bine structurat și a unei experiențe extinse, am reușit să ne proiectăm succesul. Rambursarea salonului va fi deja în a treia lună de funcționare, iar profitabilitatea acestuia nu va fi mai mică de 28%.

COMPETITIVITATE MARE.

Activitățile saloanelor de înfrumusețare ar trebui să fie însoțite de contabilitate, raportare, control.

Toate componentele fluxului de lucru sunt luate în considerare. O atenție specială în salonul nostru este acordată stării sanitare a instrumentelor și a spațiilor. Datorită acestui fapt, am luat o poziție excelentă, atât în ceea ce privește participarea, cât și competiția.

PROFESIONALISM.

Peste 10 ani de experiență în afaceri și profesionalismul personalului ne-au permis să ocupăm o poziție de lider în regiunea noastră. Oferim numai servicii de înaltă calitate și lucrăm numai cu meșteri certificați.

MARKETING EFICIENT.

Atunci când construim o strategie de marketing pentru promovarea serviciilor sau bunurilor, am decis asupra tipului de evenimente planificate și acum pornim de la specificul lor. Alegând tipul de acțiune, se iau în considerare următoarele: obiectivul stabilit; interesele publicului țintă; oportunitate în ceea ce privește volumul profitului și rentabilitatea; starea, imaginea și dimensiunea salonului.

BAZA CUNOAȘTERII COMPLETE.

Alegând franciza MAXIMAGIC veți obține 100% informații și nu un procent de apă despre cum să derulați această "frumoasă afacere" dificilă și cum să nu pășiți rake-ul pieței noastre.

REVENIRE MARE A OASPEȚILOR.

Am colectat o mulțime de feedback pozitiv de la clienții noștri. Nici o singură procedură nu a fost subestimată. Oferim doar servicii de înaltă calitate, datorită cărora avem 90% din clienții obișnuiți.FotografiiInformațiile mele personale

Puteți marca această propoziție cu o imagine și puteți scrie orice note personale. Apăsarea din nou a imaginii elimină semnul.
star
La favorite
heart
imi place
postpone
Urmăriți mai târziu
question
Dubios
heart_no
nu imi place

Caractere rămase: 500
ok Salvați nota
Acces premium timp de 30 de zile Puteți cumpăra acces premium pentru a vedea ce părere au alți utilizatori despre acest anunț


Compararea francizelor

add Adăugați această franciză la comparație


Doriți să contactați proprietarul?

photo
Mesaj text*

Caractere rămase: 500
email Scrie o scrisoare


Reclamați-vă despre anunț

Mesaj către administrarea site-ului*

Caractere rămase: 500
ok Depune o plângere


Te-ai uitat înainte

arrow left Înapoi
Dacă vedeți o greșeală de tipar, faceți clic aici pentru a o corecta