1. Catalog de franciză crumbs arrow
  2. Franciza. Brutărie crumbs arrow
Franciza. Dobropek

Franciza. Dobropek

firstO taxă inițială: 5000 $
moneyEste necesară investiția: 26000 $
royaltyDrepturi de autor: 3 %
timeRambursare. Numărul de luni: 8
calendarNecesar: Francizat
homeNumărul de divizii proprii: 1
homeNumărul de unități francizate: 0
calendarAnul înființării companiei: 2013
calendarAnul începerii activităților de franciză: 2016
firstCategorie: Brutărie, Brutărie, Mini brutărie, Plăcinte

Francize la cerere
Francize la cerere

Descrierea francizei lanțului de panificație Dobropek.

Franciza Dobropec.

Dobropek este un renumit lanț de mini-brutării cu ciclu complet. Întreaga gamă este produsă direct în brutărie. Brutăria funcționează pe segmentul economic - cererea de produse nu este supusă unor schimbări bruște. 80% dintre oaspeții noștri sunt clienți obișnuiți!

Franciza de panificatie Dobropek.

Oferta de franciza.

Compania Dobropek oferă să cumpere o franciză de panificație pentru producerea de produse de patiserie de calitate și delicioase. Ajutăm la evaluarea spațiilor, recomandăm echipamente, dezvoltăm un proiect și proiectăm. Experții sfătuiesc cu privire la specificul activității de afaceri, eficiența proceselor de producție și problemele comunicării cu autoritățile de control.

Cu Dobropek, veți primi o soluție gata făcută pentru o afacere în creștere rapidă, fără investiții serioase în prima etapă.

Atunci când cumpărați o franciză Dobropek, vi se oferă:

Abilitatea de a lucra sub masca unui renumit lanț de brutării.

Asistență pentru marketing. Francizorul include cafenele-brutării francizate în publicitate regională și federală.

Selectarea echipamentului. Pentru a avea succes în acest domeniu de afaceri, multe depind de echipamentul fabricii de panificație. Specialiștii companiei francizoare vă vor sfătui cu privire la alegerea optimă, vă vor recomanda ce echipamente trebuie să achiziționați, de la ce furnizori costul acceptabil.

Consultanță de asistență. Vi se oferă sfaturi cu privire la prețuri, tehnologii de producție, aspecte legale ale activității comerciale și vă vor ajuta, de asemenea, să vă pregătiți în mod corespunzător pentru deschidere, pentru a trece cu succes la afaceri.

Soluții gata preparate. Francizii primesc rețete pentru coacerea unei varietăți largi de produse. Aveți de-a face cu un sortiment atent gândit, în a cărui dezvoltare se iau în considerare gustul și preferințele estetice ale consumatorilor, în conformitate cu o politică de preț competentă.

Pregătirea personalului în cunoașterea teoretică și practică a activității brutăriei, a tehnologiei de coacere „Dobropek”. Pregătirea managerilor în domeniul managementului personalului, vânzărilor, producției se realizează de la distanță. Este oferit un stagiu cu normă întreagă în Kazan pentru manageri și brutari, instruire la distanță și de susținere.FotografiiInformațiile mele personale

Puteți marca această propoziție cu o imagine și puteți scrie orice note personale. Apăsarea din nou a imaginii elimină semnul.
star
La favorite
heart
imi place
postpone
Urmăriți mai târziu
question
Dubios
heart_no
nu imi place

Caractere rămase: 500
ok Salvați nota
Acces premium timp de 30 de zile Puteți cumpăra acces premium pentru a vedea ce părere au alți utilizatori despre acest anunț


Compararea francizelor

add Adăugați această franciză la comparație


Doriți să contactați proprietarul?

photo
Mesaj text*

Caractere rămase: 500
email Scrie o scrisoare


Reclamați-vă despre anunț

Mesaj către administrarea site-ului*

Caractere rămase: 500
ok Depune o plângere


Te-ai uitat înainte

arrow left Înapoi
Dacă vedeți o greșeală de tipar, faceți clic aici pentru a o corecta