1. Catalog de franciză crumbs arrow
  2. Franciza. Magazin de mărfuri crumbs arrow
Franciza. Balon

Franciza. Balon

firstO taxă inițială: 0 $
moneyEste necesară investiția: 8800 $
royaltyDrepturi de autor: 0 $
timeRambursare. Numărul de luni: 7
calendarNecesar: Francizat
homeNumărul de divizii proprii: 1
homeNumărul de unități francizate: 100
calendarAnul înființării companiei: 2015
calendarAnul începerii activităților de franciză: 2017
firstCategorie: Magazin de mărfuri, Magazin online de bunuri, Magazin de produse chinezești

Francize la cerere
Francize la cerere

Descrierea francizei rețelei de magazine de marcă Kolba moonshine.

franciza Kolb g.

Kolba este cel mai mare lanț de magazine de fotografii lunare din Rusia. Creșterea capitalizării companiei în 2019 s-a ridicat la 1200%. În timpul existenței companiei, au fost deschise peste 100 de magazine, niciunul nu este închis!

Fiecare al treilea partener deschide un al doilea magazin în orașul său sau într-un oraș străin.

Conceptul principal al lanțului de magazine Kolba este un sortiment multi-brand la cele mai bune prețuri de la cei mai buni producători din Rusia și din lume. Compania monitorizează constant piața de consum și formează în mod flexibil o gamă de produse pentru nevoile sale.

Misiunea companiei: Kolba este compania numărul 1 care oferă produse de înaltă calitate și accesibile pentru fabricarea de băuturi alcoolice de casă, oferind profit suficient proprietarilor și partenerilor săi.

franciza magazinului Kolb.

OFERTA DE FRANCHIZARE.

Fiecare francizat va primi:

Carte deschisă. O colecție de instrucțiuni, liste de verificare și reglementări utilizate la pregătirea și lansarea punctelor de franciză.

Cartea de mână. Un ghid pentru gestionarea unei francize după deschidere și lansare tehnică. Documentul principal al viitorului francizat.

Cartea mărcii. Un ghid complet de proiectare care include o misiune de valoare, precum și toate materialele necesare pentru imprimare: siglă, fonturi corporative, machete de materiale publicitare, carduri de reducere.

Cartea de proiectare. Acest document include descrieri detaliate ale spațiilor necesare, cu o indicație a dimensiunilor standard, respectiv. cerințe pentru echiparea și decorarea acestor spații, proiecte de design interior unificat și așa mai departe.

Model financiar interactiv. Un document care vă permite să prognozați profitul, ținând cont de numărul de vânzări, venituri și cheltuieli.

Cartea HR. Cartea corporativă a companiei, care include un set de reglementări, timing-uri, instrucțiuni și alte documente de reglementare pentru angajarea interviurilor, adaptarea instruirii și angajarea unui angajat.

Fag de marketing. Strategia de marketing și orientările pentru desfășurarea activităților de marketing în etapa de deschidere și gestionare a unui punct.

Documente juridice și contabile. Șabloane pentru toate contractele, salarizarea, standardele de disponibilitate a produselor și așa mai departe.

Carte de vânzări pentru personal. Scripturi de vânzări, funcționează cu obiecții.FotografiiInformațiile mele personale

Puteți marca această propoziție cu o imagine și puteți scrie orice note personale. Apăsarea din nou a imaginii elimină semnul.
star
La favorite
heart
imi place
postpone
Urmăriți mai târziu
question
Dubios
heart_no
nu imi place

Caractere rămase: 500
ok Salvați nota
Acces premium timp de 30 de zile Puteți cumpăra acces premium pentru a vedea ce părere au alți utilizatori despre acest anunț


Compararea francizelor

add Adăugați această franciză la comparație


Doriți să contactați proprietarul?

photo
Mesaj text*

Caractere rămase: 500
email Scrie o scrisoare


Reclamați-vă despre anunț

Mesaj către administrarea site-ului*

Caractere rămase: 500
ok Depune o plângere


Te-ai uitat înainte

arrow left Înapoi
Dacă vedeți o greșeală de tipar, faceți clic aici pentru a o corecta