1. Catalog de franciză crumbs arrow
  2. Franciza. Manichiură crumbs arrow
Franciza. PILKI

Franciza. PILKI

firstO taxă inițială: 13000 $
moneyEste necesară investiția: 50000 $
royaltyDrepturi de autor: 5 %
timeRambursare. Numărul de luni: 12
calendarNecesar: Francizat
homeNumărul de divizii proprii: 54
homeNumărul de unități francizate: 36
calendarAnul înființării companiei: 2014
calendarAnul începerii activităților de franciză: 2016
firstCategorie: Manichiură, Salon de manichiură, Magazin de manichiură, Magazin pentru manichiură, Bara de unghii, Unghii

Francize la cerere
Francize la cerere

Istoria studiourilor de manichiură PILKI a început în 2014, când primul, cel mai mare și principal salon a fost deschis în Sankt Petersburg, unde lucrează peste 50 de maeștri.

Timp de doi ani ne-am dezvoltat independent, am studiat cererea și preferințele clienților, am perfecționat conceptul. Și în 2016, când toate instrumentele de dezvoltare erau gata, am deschis o direcție de franciză.

A fost creată propria noastră școală de manichiură Pilki School, în care maeștrii sunt instruiți pentru noile noastre saloane și saloanele francizaților noștri.

În mai puțin de patru ani, am devenit o rețea mare de peste 90 de studiouri în douăzeci și opt de orașe, nu numai în Rusia, ci și în străinătate, iar școala noastră produce până la 1000 de masterat de manichiură anual.

Și în 2019, în plus, a fost lansat lanțul de vânzare cu amănuntul Pilki Shop, unde comercializăm instrumente, echipamente, lacuri de gel și produse cosmetice pentru unghii.

PILKI în cifre:

peste 2500 de locuri de muncă;

peste 100 de mii de clienți mulțumiți pe lună;

peste 300 de mii de vizitatori pe site pe lună;

938 de mii de adepți pe Instagram;

205 mii de abonați în VK.

Scopul nostru principal este de a face ca îngrijirea unghiilor de calitate să fie accesibilă!

Franciza PILKI, datorită conceptului său, precum și formării depline atât a francizatului, cât și a angajaților săi, este potrivită atât pentru începători, cât și pentru antreprenori cu experiență.

Avantajele francizei:

Lider de piață în industria unghiilor, cu un ritm ridicat de dezvoltare.

Marcă proprie de lacuri de unghii și lacuri de gel.

Centrul de instruire al școlii Pilki, care vă va ajuta să vă găsiți viitorul personal și să instruiți angajații la un nivel profesional.

Experiență de dezvoltare în orașe de diferite dimensiuni - de la cel mai mare la cel mai mic.

Expunere largă pe social media.

Posibilitatea de a deschide o afacere în diferite formate - de la insule mici într-un centru comercial la studiouri de manichiură și pedichiură într-o clădire separată.

Franciza PILKI a fost creată pentru a vă reduce riscurile și pentru a vă oferi toate instrumentele de care aveți nevoie pentru un început și o dezvoltare rapidă. Vă ajutăm de la început până la sfârșit - de la etapa de selecție a spațiilor, angajarea și instruirea personalului la programe de fidelizare și menținerea rețelelor sociale, care aduc un număr mare de clienți noi.

Ce vei primi.

Sistem de formare în două etape. Prima etapă este formarea în management, elementele de bază și principiile dezvoltării propriului studio de unghii pe portalul online corporativ. A doua etapă este plecarea antrenorului-mentor la studioul dvs. pentru instruirea personalului de linie. De asemenea, se organizează stagii pentru manageri în studiourile existente ale rețelei.

Promovare cuprinzătoare. Elaborarea unui plan de marketing, selectarea celor mai eficiente instrumente și canale, instrucțiuni de promovare, un program de fidelizare gata pregătit pentru clienți, menținerea conturilor pe rețelele sociale.

Automatizarea studioului dvs. Software special, un sistem de înregistrare online gata făcut, un singur centru de apeluri, precum și un departament de control al calității.

Activitatea departamentului creativ, care actualizează în mod regulat colecția de modele și gama de materiale. Organizarea de conferințe și cursuri de master, dezvoltarea personalului, evenimente intranet.

Suport complet. Curator personal al proiectului dvs., specialist HR, asistență pentru recrutarea și instruirea personalului, instrucțiuni și algoritmi pentru început și dezvoltare.

Sistem CRM propriu pentru control și management al afacerii.

Un site web gata și aplicații mobile PILKI și PILKI PRO pentru confortul clienților și al personalului.

Activitatea departamentului IT, care controlează el însuși partea tehnică a proiectului și funcționarea site-ului și a aplicației mobile fără eșecuri.

Instrucțiuni și algoritmi gata pregătiți, asistență în alegerea spațiilor, un proiect de proiectare și altele necesare pentru o pornire rapidă a serviciului.

Munca departamentului de calitate și a call-center-ului, care vă ajută să lucrați cu clienții.

Consultări ale departamentului juridic cu privire la problemele apărute în cursul activității.

Puteți deschide studioul PILKI într-un format care să corespundă mai mult capacităților dvs. financiare și propriei dorințe, precum și mai eficient va putea satisface cererea clienților din orașul dvs.

„PILKI Studio” este un studio de manichiură și pedichiură într-o cameră separată, unde puteți găzdui un număr mai mare de maeștri și crea condiții suplimentare confortabile pentru clienți. Investiția va fi de la 50.000 USD în funcție de zona studioului, profit net? de la 9 500 $ din a 12-a lună. Perioada medie de recuperare a unui astfel de proiect este de 18 luni.

Taxa de intrare ? 13.000 dolari.

Drepturi de autor? 5% din cifra de afaceri lunar, dar nu mai puțin de 650 USD. Nu există redevențe publicitare obligatorii, dar vă recomandăm să cheltuiți cel puțin 350 USD pe lună pentru marketing.

Conform experienței partenerilor noștri, perioada de recuperare a francizei variază între 12 și 18 luni.

Oferim instruire în centrele noastre de instruire. Acolo, fiecare partener urmează un curs complet - de la cunoașterea standardelor de rețea la primirea de instrucțiuni specifice despre cum și cu ajutorul a ceea ce aveți nevoie pentru a vă dezvolta afacerea.

După ce ați trecut antrenamentul ca manager, un antrenor personal va veni la punctul dvs. și personalul de linie se va antrena la fața locului.

De asemenea, în toate etapele, se oferă asistență cuprinzătoare - împreună alegem o cameră pentru dvs., ajutăm la îmbunătățirea condițiilor contractului de închiriere, promovăm în rețelele de socializare, ajutăm prompt la toate întrebările care apar.FotografiiInformațiile mele personale

Puteți marca această propoziție cu o imagine și puteți scrie orice note personale. Apăsarea din nou a imaginii elimină semnul.
star
La favorite
heart
imi place
postpone
Urmăriți mai târziu
question
Dubios
heart_no
nu imi place

Caractere rămase: 500
ok Salvați nota
Acces premium timp de 30 de zile Puteți cumpăra acces premium pentru a vedea ce părere au alți utilizatori despre acest anunț


Compararea francizelor

add Adăugați această franciză la comparație


Doriți să contactați proprietarul?

photo
Mesaj text*

Caractere rămase: 500
email Scrie o scrisoare


Reclamați-vă despre anunț

Mesaj către administrarea site-ului*

Caractere rămase: 500
ok Depune o plângere


Te-ai uitat înainte

arrow left Înapoi
Dacă vedeți o greșeală de tipar, faceți clic aici pentru a o corecta