1. Catalog de franciză crumbs arrow
  2. Franciza. Garsoniere pentru copii crumbs arrow
Franciza. CAT ALBASTRU

Franciza. CAT ALBASTRU

firstO taxă inițială: 2000 $
moneyEste necesară investiția: 15000 $
royaltyDrepturi de autor: 410 $
timeRambursare. Numărul de luni: 13
calendarNecesar: Francizat
homeNumărul de divizii proprii: 2
homeNumărul de unități francizate: 1
calendarAnul înființării companiei: 2012
calendarAnul începerii activităților de franciză: 2018
firstCategorie: Garsoniere pentru copii, Centrul educațional pentru copii, Dezvoltarea copilului, Copii școlari, Este o școală pentru copii, Programare pentru copii, Școala de programare pentru copii, Centrul de dezvoltare a copiilor, Centru de dezvoltare a copiilor cu metode noi

Franciza orașului
Franciza orașului
Pentru orașe mici, așezări mici, oraș mic
Pentru orașe mici, așezări mici, oraș mic

Suntem o rețea de studiouri educaționale pentru dezvoltarea intelectuală și creativă a copiilor de la trei la 15 ani.

Lucrăm în 13 domenii, inclusiv engleză, germană și franceză, arte plastice, pictură cu nisip, teatru, șah, karate, voce, chitară și dans. Organizăm cursuri cu logoped, mini-grădiniță și pregătire pentru școală. Organizăm petreceri pentru copii și programe de animație, ajutăm să trimitem un copil în vacanță în Marea Britanie.

Am fondat compania în 2012 la Moscova. În 2015, am lansat o a doua sucursală în orașul nostru natal. Învățăm 400 de copii anual, pe întreaga perioadă a muncii noastre 15 mii de studenți au vizitat centrele noastre. Din 2018 vindem franciza centrului de dezvoltare pentru copii Blue Cat.

DESCRIEREA francizei.

Oferim să cumpărăm franciza Blue Cat și să deschidem un studio educațional pentru copii sub marca noastră.

Veți câștiga prin vânzarea de abonamente la grupuri de studiu, precum și prin realizarea de programe de animație și închirierea unui studio pentru petreceri pentru copii.

Taxa medie de școlarizare este de 4.000? ... Cifra de afaceri lunară - 1, 1 milion? , profit net - 250-350 mii ruble pe lună. Cheltuieli de funcționare - 450 de mii de ruble. Aceasta include închirierea spațiilor, utilităților, salariile angajaților, achiziționarea de bunuri, marketing, impozite și redevențe.

Investiții în deschiderea centrului „Pisica albastră” - de la 700 de mii la 1,6 milioane de ruble. Cheltuielile sunt cheltuite pentru închirierea și repararea spațiilor, instalarea mobilierului și echipamentelor, achiziționarea de instruire și consumabile, conectarea serviciilor bancare și de numerar, crearea publicității. Suma totală depinde de regiune, zona spațiilor și formatul de cooperare.

Am dezvoltat trei rate de franciză cu costuri și conținut diferite.

Ca parte a pachetului „Start” pentru 150 de mii, veți primi instrucțiuni pas cu pas despre începerea și conducerea unei afaceri, un model financiar și ajutorul unui manager personal. Cumpărătorii acestui tarif sunt scutiți de plata drepturilor de autor, dar nu sunt eligibili să utilizeze marca Blue Cat.

Franciza „Standard” cu o contribuție forfetară de 500 de mii de ruble oferă dreptul de a utiliza marca, instruirea anuală și sprijinul curatorului. Veți primi, de asemenea, o carte de marcă și machete de produse POS, șabloane de documente și un site web personalizat. Redevență - 30 de mii de ruble cu o vacanță pentru lunile de vară.

Peste 1.000.000? vom veni în orașul tău și vom lansa o afacere la cheie. În plus față de compoziția pachetului „Standard”, vom oferi un set de instrumente didactice în toate domeniile de studiu.

Deschiderea Centrului Blue Cat durează două luni, investițiile sunt achitate integral în 8-15 luni.

Informațiile mele personale

Puteți marca această propoziție cu o imagine și puteți scrie orice note personale. Apăsarea din nou a imaginii elimină semnul.
star
La favorite
heart
imi place
postpone
Urmăriți mai târziu
question
Dubios
heart_no
nu imi place

Caractere rămase: 500
ok Salvați nota
Acces premium timp de 30 de zile Puteți cumpăra acces premium pentru a vedea ce părere au alți utilizatori despre acest anunț


Compararea francizelor

add Adăugați această franciză la comparație


Doriți să contactați proprietarul?

photo
Mesaj text*

Caractere rămase: 500
email Scrie o scrisoare


Reclamați-vă despre anunț

Mesaj către administrarea site-ului*

Caractere rămase: 500
ok Depune o plângere


Te-ai uitat înainte

arrow left Înapoi
Dacă vedeți o greșeală de tipar, faceți clic aici pentru a o corecta