1. Catalog de franciză crumbs arrow
  2. Franciza. Închirieri crumbs arrow
Franciza. YAMOTO SAMOKATO

Franciza. YAMOTO SAMOKATO

firstO taxă inițială: 5000 $
moneyEste necesară investiția: 50000 $
royaltyDrepturi de autor: 10 %
timeRambursare. Numărul de luni: 6
calendarNecesar: Francizat
homeNumărul de divizii proprii: 1
homeNumărul de unități francizate: 2
calendarAnul înființării companiei: 2019
calendarAnul începerii activităților de franciză: 2019
firstCategorie: Închirieri

Francize la cerere
Francize la cerere

Descrierea francizei de către francizor:

Yamoto Samokato LLC este o echipă tânără de antreprenori și dezvoltatori IT. În timp ce călătorim în jurul lumii, nu am putut să nu observăm cum se schimbă lumea modernă, orașele și infrastructura de transport. Destul de neașteptat, mai întâi motorete și mokiki, scutere pliabile compacte din abundență, apoi biciclete electrice și, în cele din urmă - SCOTERII ELECTRICE au izbucnit în viața noastră.

Activitatea de partajare (partajare) a transportului electric personal a devenit deja o parte a peisajelor urbane ale orașelor europene și, mai devreme sau mai târziu, ne va scăpa, indiferent de modul în care îl tratăm. ... ... Și ar fi bine pentru tine să devii un jucător pe această piață, primind dividendele tale din fiecare călătorie.

Cu toate acestea, după cum sa dovedit, cumpărarea a 50 de scutere și încărcarea acestora nu sunt suficiente pentru a începe o afacere eficientă. Și am simțit-o noi înșine. ... ... Aveam nevoie să creăm un întreg sistem de control asupra procesului de închiriere și a plăților, să creăm o aplicație mobilă personală pentru clienți. Și vă oferim acces la această platformă și adaptarea aplicației dvs. pentru o sumă mică, adică de zeci de ori! mai puțin decât costul care poate fi cheltuit pentru dezvoltarea lor de la zero.

Sarcina noastră este de a le permite tinerilor antreprenori să câștige bani în orașul lor, lucrând într-un segment de piață interesant, modern și la modă, doar emergent, pentru a câștiga un punct de sprijin în el, pentru a se deplasa prin viață ușor și natural, în calitate de clienți și parteneri ai Marca SAMOKATO o face deja.

BENEFICII.

Activitatea de partajare (închiriere pe termen scurt sau utilizarea în comun a vehiculelor) a devenit deja parte a peisajelor urbane ale capitalelor. În Europa, partajarea bicicletelor și partajarea loviturilor au influențat cu adevărat imaginea traficului pe străzile orașului. Șoferii de taxi au simțit deja concurența din partea Samokatchik-urilor. În următorii ani, piața de partajare va deveni una dintre cele mai dinamice și care se dezvoltă rapid. Viteza pe piață este esențială și oferim exact asta: VITEZA! Din partea francizatului - tehnologie, din partea noastră - soluții IT profesionale și consultări de afaceri, care vă vor permite să începeți să primiți primele încasări în 1, 5 luni de la luarea deciziei.FotografiiInformațiile mele personale

Puteți marca această propoziție cu o imagine și puteți scrie orice note personale. Apăsarea din nou a imaginii elimină semnul.
star
La favorite
heart
imi place
postpone
Urmăriți mai târziu
question
Dubios
heart_no
nu imi place

Caractere rămase: 500
ok Salvați nota
Acces premium timp de 30 de zile Puteți cumpăra acces premium pentru a vedea ce părere au alți utilizatori despre acest anunț


Compararea francizelor

add Adăugați această franciză la comparație


Doriți să contactați proprietarul?

photo
Mesaj text*

Caractere rămase: 500
email Scrie o scrisoare


Reclamați-vă despre anunț

Mesaj către administrarea site-ului*

Caractere rămase: 500
ok Depune o plângere


Te-ai uitat înainte

arrow left Înapoi
Dacă vedeți o greșeală de tipar, faceți clic aici pentru a o corecta