1. Catalog de franciză crumbs arrow
  2. Franciza. Sport crumbs arrow
Franciza. Creatorul corpului

Franciza. Creatorul corpului

firstO taxă inițială: 3500 $
moneyEste necesară investiția: 40000 $
royaltyDrepturi de autor: 3 %
timeRambursare. Numărul de luni: 18
calendarNecesar: Francizat
homeNumărul de divizii proprii: 1
homeNumărul de unități francizate: 5
calendarAnul înființării companiei: 2005
calendarAnul începerii activităților de franciză: 2005
firstCategorie: Sport

Francize la cerere
Francize la cerere

Descrierea francizei:

Televiziunea, reclamele și presa vorbesc zilnic despre explorarea constantă a frumuseții (corp puternic și slab), despre importanța de a fi într-o stare fizică bună (forță, sănătate) și mentală (relaxare completă). Tendințele pieței demonstrează că dorința de a fi sănătos, de a avea forță fizică și de o figură slabă în formă este în continuă creștere. În același timp, cererea pentru servicii estetice este în creștere, precum și pentru metode eficiente și de lungă durată de corectare a greutății.

Visul aproape oricărei femei este să ai un corp puternic, atletic și în formă. Dorința de a fi într-o formă mai bună a determinat apariția unui număr mare de centre de wellness. O franciză este una dintre modalitățile de a dezvolta astfel de centre. Vedem o creștere atât a numărului, cât și a suprafeței unor astfel de unități. Astăzi, principalii operatori de pe piață sunt: rețele mari de franciză, centre individuale de corectare a greutății, centre de wellness și băi termale, precum și centre de înfrumusețare din industria de fitness.

Sectorul frumuseții și sănătății a primit o mare dezvoltare și noi oportunități, datorită apariției unui număr mare de propuneri și metode care să ajute la corectarea defectelor de figură. Body Creator în acest mediu reprezintă un format competitiv, oferind o franciză cu o investiție redusă și transparentă, precum și metode de management inovatoare.

Oferim un format complet și eficient care ne va permite să ne ocupăm locul în sectorul dinamic al serviciilor de sănătate estetică și care combină armonios organizarea, cercetarea și promovarea, precum și să fie capabil să satisfacă atât nevoile francizaților noștri, cât și cele directe clienți. De asemenea, puteți alege formatul cel mai potrivit pentru dvs.FotografiiInformațiile mele personale

Puteți marca această propoziție cu o imagine și puteți scrie orice note personale. Apăsarea din nou a imaginii elimină semnul.
star
La favorite
heart
imi place
postpone
Urmăriți mai târziu
question
Dubios
heart_no
nu imi place

Caractere rămase: 500
ok Salvați nota
Acces premium timp de 30 de zile Puteți cumpăra acces premium pentru a vedea ce părere au alți utilizatori despre acest anunț


Compararea francizelor

add Adăugați această franciză la comparație


Doriți să contactați proprietarul?

photo
Mesaj text*

Caractere rămase: 500
email Scrie o scrisoare


Reclamați-vă despre anunț

Mesaj către administrarea site-ului*

Caractere rămase: 500
ok Depune o plângere
arrow left Înapoi
Dacă vedeți o greșeală de tipar, faceți clic aici pentru a o corecta