1. Catalog de franciză crumbs arrow
  2. Franciza. Medicament crumbs arrow
Franciza. Clinicile Elenei Malysheva

Franciza. Clinicile Elenei Malysheva

firstO taxă inițială: 16700 $
moneyEste necesară investiția: 40000 $
royaltyDrepturi de autor: 835 $
timeRambursare. Numărul de luni: 30
calendarNecesar: Francizat
homeNumărul de divizii proprii: 1
homeNumărul de unități francizate: 11
calendarAnul înființării companiei: 2017
calendarAnul începerii activităților de franciză: 2017
firstCategorie: Medicament, Centru medical

Francize la cerere
Francize la cerere

Descrierea francizei de către francizor:

De mulți ani, profesorul, doctorul în științe medicale Elena Malysheva le spune spectatorilor despre cel mai important lucru - sănătatea noastră. Centrul Medical Elena Malysheva primește în mod activ pacienți - aceasta este o clinică unică care reunește cei mai buni specialiști ruși și străini și utilizează, de asemenea, cele mai avansate tehnologii medicale.

Vrem ca medicamentele de clasă mondială să fie disponibile pentru toți locuitorii țării noastre. Și pentru aceasta propunem să achiziționăm franciza Centrului Medical Elena Malysheva: partenerii noștri vor putea folosi dezvoltările noastre, tehnologiile moderne în munca lor și se vor bucura de sprijinul deplin al specialiștilor Centrului. Împreună, vom putea aduce îngrijiri medicale în țara noastră la un nou nivel.

Reputația și responsabilitatea noastră față de fiecare pacient este cea mai importantă resursă pe care o prețuim. Prin urmare, abordăm cu atenție alegerea fiecărui partener. Această atitudine față de extinderea rețelei de clinici ne permite să obținem rezultate remarcabile.

Ce este Centrul Medical Elena Malysheva?

Centrul Medical Elena Malysheva este o mare clinică multidisciplinară care unește mai multe departamente independente. Astfel, puteți achiziționa o franciză pentru o clinică sau puteți deschide mai multe dintre ele, unindu-vă sub acoperișul unui centru medical.

Oferim următoarele formate de clinică:

Clinica de pierdere în greutate - ajutând pacienții să piardă în greutate folosind metodele proprietare ale profesorului Elena Malysheva.

Clinica de gestionare a durerii - ameliorarea pacienților de toate tipurile de durere utilizând terapia manuală, diferite blocaje și alte metode moderne.

Clinica de sănătate a femeilor - cele mai avansate metode de examinare a femeilor și de tratare a bolilor ginecologice.

Clinica de gastroenterologie și digestie - experiența unică a gastroenterologilor de vârf ne permite să efectuăm cele mai exacte examinări și, pe baza rezultatelor acestora, să prescriem un tratament care scutește pacienții de problemele tractului gastro-intestinal.

Clinica pentru boli ale urechii, nasului și gâtului - aici medicii folosesc cele mai puțin traumatice metode de tratare a bolilor organelor ORL.

Pe lângă clinicile enumerate, care sunt cele mai populare, oferim și oportunitatea de a deschide Clinica de Medicină Internă și Cardiologie, Clinica de diagnostic, Clinica pentru tratamentul venelor și vaselor de sânge, Clinica de medicină personalizată, Clinica pentru medicină anti-îmbătrânire și chirurgie plastică și Clinica pentru sănătatea bărbaților. Toate acestea permit diagnosticarea și tratamentul la un nivel modern.

Cum funcționează franciza Elena Malysheva Medical Center.

Rețeaua de centre medicale Elena Malysheva funcționează conform următoarei scheme:

Pacientul învață despre posibilități.

Centrați prin diferite canale.

Pacientul sună în uniformă.

call center sau vizitați unul singur.

site-ul web al rețelei și află adresa, numărul de telefon, prețurile, detaliile recepției.

În timpul primei întâlniri la centru / clinică, pacientul primește servicii în deplină conformitate cu standarde înalte.

acceptate în centru, indiferent de orașul de reședință.

Pacientul îndeplinește prescripțiile medicului, se supune unor examinări suplimentare și face o programare pentru o a doua întâlnire.

...

Suport francizat.

Centrul Medical Elena Malysheva oferă francizaților săi un sprijin constant, atât informațional, cât și organizațional și de marketing.

Personalul dvs. medical este instruit în cele mai moderne metode și vă ajutăm să găsiți specialiștii lipsă pentru o muncă eficientă.

Personalul dvs. administrativ are șansa de a lucra cu cel mai popular brand de pe piața tehnologiei medicale. Pe baza unui singur centru de apel și a unui site web, se creează un flux constant de pacienți și, de asemenea, contribuim la promovarea partenerilor noștri în mass-media.

Baza succesului nostru comun este o marcă puternică, o tehnologie avansată și cele mai înalte standarde de servicii de calitate.

Rețeaua „Centrelor medicale ale Elenei Malysheva” va ajuta la schimbarea medicamentului în țara noastră în bine!Fotografii

Franciza. Clinicile Elenei Malysheva. Prezentare video

Informațiile mele personale

Puteți marca această propoziție cu o imagine și puteți scrie orice note personale. Apăsarea din nou a imaginii elimină semnul.
star
La favorite
heart
imi place
postpone
Urmăriți mai târziu
question
Dubios
heart_no
nu imi place

Caractere rămase: 500
ok Salvați nota
Acces premium timp de 30 de zile Puteți cumpăra acces premium pentru a vedea ce părere au alți utilizatori despre acest anunț


Compararea francizelor

add Adăugați această franciză la comparație


Doriți să contactați proprietarul?

photo
Mesaj text*

Caractere rămase: 500
email Scrie o scrisoare


Reclamați-vă despre anunț

Mesaj către administrarea site-ului*

Caractere rămase: 500
ok Depune o plângere


Te-ai uitat înainte

arrow left Înapoi
Dacă vedeți o greșeală de tipar, faceți clic aici pentru a o corecta