1. Catalog de franciză crumbs arrow
  2. Franciza. Cofetărie crumbs arrow
Franciza. Kommunarka

Franciza. Kommunarka

firstO taxă inițială: 0 $
moneyEste necesară investiția: 12000 $
royaltyDrepturi de autor: 0 $
timeRambursare. Numărul de luni: 10
calendarNecesar: Francizat
homeNumărul de divizii proprii: 18
homeNumărul de unități francizate: 5
calendarAnul înființării companiei: 1905
calendarAnul începerii activităților de franciză: 2016
firstCategorie: Cofetărie, Magazin de vânzare cu amănuntul, Brutărie-cofetărie, Magazin de bomboane, Cafenea-cofetărie, Supermarket

Francize la cerere
Francize la cerere

Societatea pe acțiuni mixte deschise „Kommunarka” are onoarea de a vă oferi o oportunitate unică de a deschide și de a opera cu succes puncte de vânzare cu amănuntul pe bază de franciză.

Lucrul la franciza Kommunarka vă permite să organizați un proiect de afaceri sub un brand cunoscut cu o istorie de o sută de ani, folosind sistemul și suportul celui mai mare producător de cofetărie.

Kommunarka OJSC este unul dintre liderii pieței de cofetărie din Republica Belarus.

Calitatea produselor de cofetărie sub denumirea „Kommunarka” este apreciată nu numai în Belarus, ci și în străinătate. Întreprinderea furnizează produse către Rusia, SUA, Israel, Georgia, Kazahstan, Turkmenistan, Mongolia, Germania, Republica Cehă, Cipru, Emiratele Arabe Unite.

Din momentul înființării sale până în zilele noastre, la producerea produselor de cofetărie de la întreprindere s-au utilizat numai materii prime naturale și se desfășoară întregul ciclu de prelucrare a boabelor de cacao, ceea ce permite asigurarea celei mai înalte calități a produselor. Fabrica acordă o atenție specială actualizării sortimentului.

Kommunarka reunește astăzi o rețea de magazine de marcă, care include mai mult de 15 obiecte, precum și un număr de parteneri care vând produsele producătorului.

Motto-ul nostru este: „Prin calitatea și siguranța produselor la calitatea vieții - viață de calitate, produse de calitate! ".

Marca Kommunarka anual se declară vrednicie la expoziții naționale și internaționale de produse alimentare, produse de patiserie, cum ar fi toate bomboane în Chicago, ISM în Koln, Alimentar Mondial de la Moscova, la Moscova Prodexpo. Minsk și alte evenimente.

În prezent, fabrica are patru ateliere principale: atelierul de bomboane nr. 1, atelierul de bomboane nr. 2, atelierul de bomboane nr. 3 și un atelier de ciocolată. Dulciuri, ciocolată, caramel, pudră de cacao - toate acestea sunt produse de Kommunarka.

Kommunarka este un brand bine cunoscut, cunoscut printre consumatori, cu loialitate formată. Produsele companiei sunt la o cerere constantă.

Activitatea extinsă de publicitate și marketing promovează marca în ansamblu, având un efect pozitiv atât asupra activității rețelei proprii de marcă, cât și a punctelor de franciză.

Avantajele noastre:

Conștientizare ridicată a mărcii.

O gamă largă de produse include peste 200 de tipuri de produse de cofetărie.

Actualizarea constantă a sortimentului întreprinderii, luând în considerare tendințele pieței în schimbare.

Acestea sunt doar materii prime de înaltă calitate utilizate în producția de cofetărie.

Cerc format de clienți fideli.

Logistică eficientă a aprovizionării.

Asistență pentru parteneri:

Furnizarea de materiale publicitare și POS.

Furnizarea de rafturi de marcă pentru ciocolată și bomboane în vrac.

Plasarea informațiilor despre promoțiile în curs pe site-ul Kommunarka OJSC.

Un francizat poate deveni atât o organizație, cât și un antreprenor individual.

- Un potențial francizat care să încheie un contract trebuie să aibă spații - de la 30 mp m., potrivit pentru amplasarea unei instalații de comerț cu amănuntul pentru produse de cofetărie, într-un loc cu trafic intens (străzi cu trafic pietonal ridicat, centre comerciale și de divertisment).

-.

Trebuie să aveți propriile fonduri pentru investiția inițială în valoare de cel puțin 30% din valoarea minimă a investiției. Este posibilă finanțarea facilității în detrimentul produselor de credit ale băncilor pentru dezvoltarea proiectelor de franciză.

Cerințe obligatorii:

- activitate,

- dorința de a dezvolta un proiect de afaceri,

- loialitatea fata de marca.Fotografii

Franciza. Kommunarka. Prezentare video

Informațiile mele personale

Puteți marca această propoziție cu o imagine și puteți scrie orice note personale. Apăsarea din nou a imaginii elimină semnul.
star
La favorite
heart
imi place
postpone
Urmăriți mai târziu
question
Dubios
heart_no
nu imi place

Caractere rămase: 500
ok Salvați nota
Acces premium timp de 30 de zile Puteți cumpăra acces premium pentru a vedea ce părere au alți utilizatori despre acest anunț


Compararea francizelor

add Adăugați această franciză la comparație


Doriți să contactați proprietarul?

photo
Mesaj text*

Caractere rămase: 500
email Scrie o scrisoare


Reclamați-vă despre anunț

Mesaj către administrarea site-ului*

Caractere rămase: 500
ok Depune o plângere


Te-ai uitat înainte

arrow left Înapoi
Dacă vedeți o greșeală de tipar, faceți clic aici pentru a o corecta