1. Catalog de franciză crumbs arrow
  2. Franciza. Sport crumbs arrow
Franciza. FitCurves

Franciza. FitCurves

firstO taxă inițială: 36100 $
moneyEste necesară investiția: 50000 $
royaltyDrepturi de autor: 650 $
timeRambursare. Numărul de luni: 6
calendarNecesar: Francizat
homeNumărul de divizii proprii: 0
homeNumărul de unități francizate: 5000
calendarAnul înființării companiei: 1992
calendarAnul începerii activităților de franciză: 1995
firstCategorie: Sport, Club de fitness

Francize la cerere
Francize la cerere

Descrierea francizei de către francizor:

FitCurves a revoluționat industria fitnessului cu modelul său de afaceri inovator, sistemul de marketing neconvențional și, cel mai important, performanța! Pentru a rămâne pe traiectoria unei creșteri puternice și a unei influențe din ce în ce mai mari, compania și-a îmbunătățit conceptul și oferă o soluție cuprinzătoare pentru cei cărora le pasă de sănătatea și frumusețea lor.

În Belarus, FitCurves a devenit o comunitate prietenoasă și activă de femei care nu numai că vizitează cluburi de fitness și participă la proiecte caritabile, dar sunt și purtătoare ale unei noi culturi a unui stil de viață sănătos. Credo-ul companiei: „O familie sănătoasă depinde de mine”. Aceasta înseamnă că, dezvoltând un obicei conștient de a face exerciții fizice și de a mânca corect conform sistemului FitCurves, femeile își influențează automat familiile, prietenii, cunoștințele, angajații, învățându-le abilități sănătoase și noi valori. Și cel mai important, își transmit cunoștințele tinerei generații.

Milioane de femei din Belarus, datorită FitCurves, nu numai că vor deveni sănătoase și fericite, dar împreună cu noi vor putea aduce cele mai bune schimbări din țara lor și vor crea o nouă cultură a sănătății pentru următoarele generații de femei.

Dacă împărtășiți valorile companiei, alăturați-vă FitCurves - deschideți-vă clubul și deveniți proprietarul afacerii dvs. de succes și face parte din comunitatea globală FitCurves!

Achiziționarea unei francize FitCurves astăzi este, fără îndoială, cea mai bună decizie pe care o veți lua vreodată. Modelul nostru de afaceri dovedit este extrem de eficient și conceput pentru a vă maximiza rentabilitatea investiției.

5 avantaje ale francizei FitCurves.

1. Metodă de succes și dovedită de a face afaceri.

Un model care s-a dovedit în 92 de țări ale lumii. Listat în Cartea Recordurilor Guinness ca rețea de franciză cu cea mai rapidă creștere și franciză cu cea mai rapidă rentabilitate a investiției.

2. Instruirea sistematică a specialiștilor, bazată pe o metodologie și un program special de predare, care a fost dezvoltat de specialiști în domeniul kinesiologiei, fiziologiei, medicinei și dieteticii.

Sprijin sistemic al partenerilor în pregătirea deschiderii clubului, sprijin și asistență în deschiderea clubului. Sistem de instruire constantă pentru parteneri, manageri și specialiști.

3. Sistem unificat de sprijin al informațiilor prin intermediul mass-mediei de internet, mass-media, programe de marketing corporativ.

Software de gestionare a afacerii, flux de clienți, personal.

Marketing unic și eficient, contribuind la dezvoltarea intensivă a clubului, permițând în prima lună să atragă 200 de membri activi către un stil de viață sănătos, până la 6 luni - 500 de membri activi, care afectează, de asemenea, pozitiv dezvoltarea în continuare a afacerii și a deschiderea următoarelor cluburi.

4. Strategia de dezvoltare de succes. Drept urmare: din 2012 au fost deschise 23 de cluburi în Belarus.

5. Obiective strategice: 150 de cluburi din Belarus. Deschiderea primului club pentru 30.000 de locuitori. Strategia de dezvoltare a companiei se bazează pe implementarea în toate cluburile a Programului de gestionare a greutății, antrenament în stil dans, programul de instruire Arta de a fi fericit, dezvoltarea publicațiilor corporative și a proiectelor de televiziune, precum și consolidarea programelor de sprijin social.Fotografii

Franciza. FitCurves. Prezentare video

Informațiile mele personale

Puteți marca această propoziție cu o imagine și puteți scrie orice note personale. Apăsarea din nou a imaginii elimină semnul.
star
La favorite
heart
imi place
postpone
Urmăriți mai târziu
question
Dubios
heart_no
nu imi place

Caractere rămase: 500
ok Salvați nota
Acces premium timp de 30 de zile Puteți cumpăra acces premium pentru a vedea ce părere au alți utilizatori despre acest anunț


Compararea francizelor

add Adăugați această franciză la comparație


Doriți să contactați proprietarul?

photo
Mesaj text*

Caractere rămase: 500
email Scrie o scrisoare


Reclamați-vă despre anunț

Mesaj către administrarea site-ului*

Caractere rămase: 500
ok Depune o plângere


Te-ai uitat înainte

arrow left Înapoi
Dacă vedeți o greșeală de tipar, faceți clic aici pentru a o corecta