1. Catalog de franciză crumbs arrow
  2. Franciza. Salon crumbs arrow
Franciza. Frizerie borodach

Franciza. Frizerie borodach

firstO taxă inițială: 4500 $
moneyEste necesară investiția: 22000 $
royaltyDrepturi de autor: 200 $
timeRambursare. Numărul de luni: 8
calendarNecesar: Francizat
homeNumărul de divizii proprii: 10
homeNumărul de unități francizate: 213
calendarAnul înființării companiei: 2015
calendarAnul începerii activităților de franciză: 2016
firstCategorie: Salon, Salon de frumusețe, Salon, Coafor pentru copii, Frizerie, SPA, Studio, Păr, O tunsoare

Francize la cerere
Francize la cerere

Descrierea francizei de către francizor:

Salonul de bărbierit și bărbierit BORODACH este o afacere profitabilă într-un segment promițător al pieței din sectorul serviciilor, care nu necesită experiență în coafură. Încă din prima zi de cooperare, compania vă transferă treptat toate cunoștințele de care aveți nevoie pentru a organiza în mod corespunzător activitatea frizerului dvs. „BORODACH”. Datorită experienței specialiștilor, francizații BORODACH lucrează cu succes în Rusia. Puteți verifica acest lucru pur și simplu vizitând unul dintre saloanele lanțului.

Cumpărați franciza „BORODACH” și deveniți parte a companiei, alăturați-vă echipei de lideri!

Un pachet detaliat de franciză include:

-Receptarea documentelor primare și atașarea unui manager personal.

-Ajutor la selectarea localurilor. Analiza localului împreună cu managerul pentru a alege cea mai reușită opțiune pentru funcționarea cu succes a salonului.

- Soluții gata pregătite pentru toate problemele legale legate de deschidere și lucru, care vă vor permite să alegeți cea mai convenabilă formă organizațională pentru dvs.

-Semnarea contractului principal.

-Pregătirea unui proiect de proiectare adecvat spațiilor dvs.

-Compoziția estimărilor și desenelor de construcție. Ajutați la găsirea unui antreprenor pentru o companie de construcții.

- Formarea unei liste de achiziții necesare la cele mai atractive prețuri exclusiv pentru francizații noștri.

-Ajutor la recrutarea personalului și organizarea de ateliere de instruire pentru frizeri.

-Planificare etapă de etapă și organizare a companiei dvs. de publicitate.

-Deschiderea oficială a frizeriei dvs. „BORODACH” cu participarea reprezentanților sediului central și a frizerilor profesioniști.

-Asistență continuă pe tot parcursul parteneriatului. Echipa noastră va colabora cu dvs. pentru a vă ajuta în toate problemele legate de afaceri. De ce este „BORODACH” o afacere relevantă și profitabilă?

- Timpi minimi de deschidere.

- Planul individual de afaceri al proiectului, luând în considerare prețurile pentru servicii, costurile de închiriere și salariile angajaților.

- Rambursare rapidă și previzibilă - 8 - 10 luni. Prognoza din experiența a peste 60 de saloane deschise.

- Suport pentru afacerea dvs. în toate etapele, inclusiv sprijinul unui salon deschis - Stil corporativ „BORODACH” și un design unic al spațiilor, creând o atmosferă unică pentru vizitatori.

- Parteneri furnizori care oferă reduceri la echipamente și pentru francizați.

- O strategie de marketing verificată și un set complet de materiale publicitare, care vă permite să vă măriți în mod semnificativ baza de clienți.

- Aplicație mobilă „BORODACH”, sisteme CRM și ERP, permițându-vă să controlați contabilitatea cazurilor din salonul dvs. de oriunde din lume.

- Linie proprie de produse cosmetice, permițând creșterea gradului de conștientizare a mărcii BORODACH, creșterea marjei serviciilor oferite și competiția cu principalii producători de produse cosmetice, care sunt, de asemenea, reprezentați în rețea.

Compania este condusă de un birou central pentru lucrul cu partenerii, care monitorizează zilnic piața și oferă informații actualizate tuturor francizaților despre tendințele și tendințele modei din industria frizerului. Francizii beneficiază de:

- Cloud de cunoștințe „Managementul unei companii de servicii”, compilat pe baza experienței acumulate pe întreaga perioadă de existență a companiei, experiența angajaților și a concurenților.

- Baza de cunoștințe pentru personal, inclusiv elementele de bază ale artei frizerului.

- Sprijin și asistență în promovarea afacerilor în furnizarea de servicii.

- Consultări calificate și materiale de instruire cu privire la marketing și publicitate - Instruire în modalități de atragere a oricărei categorii de cetățeni din orașul dvs.

- Cursuri educaționale de masterat de la maeștrii de top de coafură.

În prima etapă de cooperare, francizatul trebuie să studieze temeinic regiunea și zona în care va fi localizat frizeria. Cunoașterea publicului țintă și identificarea nevoilor într-un stadiu incipient vă vor permite să lucrați și să vă dezvoltați cu succes în sectorul serviciilor. În procesul de deschidere a unui frizerie, va trebui să înregistrați o persoană juridică, cu care echipa de la sediul central vă va ajuta. A avea experiență de lucru într-o echipă sau a gestiona oameni va ajuta în mod semnificativ la conducerea unei afaceri, dar chiar dacă nu există experiență, nu contează! Vă vom învăța totul în timp ce lucrăm împreună. De fapt, principala și singura condiție pentru lucrul cu „BORODACH” este dorința de a începe propria afacere în domeniul serviciilor. Și vă vom ajuta să reușiți!Franciza. Frizerie borodach. Prezentare video

Informațiile mele personale

Puteți marca această propoziție cu o imagine și puteți scrie orice note personale. Apăsarea din nou a imaginii elimină semnul.
star
La favorite
heart
imi place
postpone
Urmăriți mai târziu
question
Dubios
heart_no
nu imi place

Caractere rămase: 500
ok Salvați nota
Acces premium timp de 30 de zile Puteți cumpăra acces premium pentru a vedea ce părere au alți utilizatori despre acest anunț


Compararea francizelor

add Adăugați această franciză la comparație


Doriți să contactați proprietarul?

photo
Mesaj text*

Caractere rămase: 500
email Scrie o scrisoare


Reclamați-vă despre anunț

Mesaj către administrarea site-ului*

Caractere rămase: 500
ok Depune o plângere


Te-ai uitat înainte

arrow left Înapoi
Dacă vedeți o greșeală de tipar, faceți clic aici pentru a o corecta