1. Catalog de franciză crumbs arrow
  2. Franciza. Îmbrăcăminte pentru femei crumbs arrow
Franciza. Femeie

Franciza. Femeie

firstO taxă inițială: 0 $
moneyEste necesară investiția: 10000 $
royaltyDrepturi de autor: 0 $
timeRambursare. Numărul de luni: 6
calendarNecesar: Francizat
homeNumărul de divizii proprii: 18
homeNumărul de unități francizate: 8
calendarAnul înființării companiei: 2004
calendarAnul începerii activităților de franciză: 2017
firstCategorie: Îmbrăcăminte pentru femei, Magazin de haine, Magazin de îmbrăcăminte pentru femei, Magazin de lucruri, Magazin de îmbrăcăminte economic

Francize la cerere
Francize la cerere

Franciza de îmbrăcăminte pentru femei Femme aparține grupului de companii Lady-Tex. Istoria dezvoltării companiei „Lady-Tex” a început în 2004 în Belarus și s-a stabilit aproape imediat pe piața rusă ca producător de pantaloni și fuste de înaltă calitate pentru femei. Acum, "Lady-Tex" este o companie mare, cu facilități de producție în Belarus, unul dintre liderii pe segmentul de haine pentru femei în stilul de viață ofice, de oraș, precum și costume și rochii pentru o ocazie specială.

Compania își propune să extindă legăturile comerciale, în special cu parteneri din Rusia, urmărește principalele tendințe ale modei și se străduiește să facă produsele sale interesante pentru un cerc de consumatori axat pe îmbrăcăminte la modă, de înaltă calitate și la prețuri accesibile.

Compania oferă două opțiuni de cooperare în franciza Femme:

Formatează STANDARD STORE:

Magazin independent: pe principalele străzi comerciale ale orașului, totuși preferăm clădirile din colț pentru mai multe vitrine, o vedere mai bună a magazinului și situate la intersecția fluxurilor pietonale.

În centrele comerciale în format de rețea: cu o suprafață de cel puțin 15.000 mp. situat pe străzile centrale ale orașului sau în centrul unei zone de dormit cu un schimb de transport public (în orașe de la 1 ml. persoane). În acest caz, magazinul ar trebui să fie amplasat la primul etaj al centrului comercial.

Suprafață de vânzare: 90-120 m2, în orașe cu o populație de 50.000 sau mai mult.

Trafic frontal: în cazul unui magazin autonom, nu mai puțin de 1000 de persoane pe oră. În mall există cel puțin 500 de public țintă (femei cu vârsta peste 25 de ani) pe oră.

Format FLAGSHOP:

Magazin independent: pe principalele străzi comerciale și arteriale ale orașului, în timp ce preferăm clădirile din colț pentru a oferi mai multe vitrine, o vedere mai bună a magazinului și situate la intersecția fluxurilor pietonale.

În centrele comerciale în format de rețea: cu o suprafață de cel puțin 40.000 mp. situat pe străzile centrale ale orașului sau în centrul unei zone de dormit cu un schimb de transport public (în orașe de la 1 ml. persoane). În același timp, magazinul trebuie să fie amplasat nu mai sus decât etajul al doilea al centrului comercial, pentru centrele comerciale regionale mari, nu mai mare decât etajul 3.

Suprafață de vânzare: 120-170 m2, în orașe cu o populație de 200.000 sau mai mult.

După ce a devenit partener al companiei și a cumpărat franciza Femme, fiecare francizat primește sprijin complet, care include:

- un pachet complet de documente, inclusiv un ghid pentru a face afaceri;

- asistență în selectarea spațiilor;

- proiect gratuit de design al magazinului;

- livrarea directă a colecțiilor către orice oraș din Rusia;

- permisiunea de utilizare a mărcii comerciale;

- posibilitatea returnării mărfurilor și amânări avantajoase de plată;

- planificarea promoțiilor și vânzărilor sezoniere;

- instruirea și dezvoltarea profesională a personalului și multe altele.

Femme este cea mai bună alegere atunci când aveți nevoie de o combinație optimă de preț și calitate. devine partener al companiei de îmbrăcăminte din Belarus de înaltă calitate Femme!Fotografii

Franciza. Femeie. Prezentare video

Informațiile mele personale

Puteți marca această propoziție cu o imagine și puteți scrie orice note personale. Apăsarea din nou a imaginii elimină semnul.
star
La favorite
heart
imi place
postpone
Urmăriți mai târziu
question
Dubios
heart_no
nu imi place

Caractere rămase: 500
ok Salvați nota
Acces premium timp de 30 de zile Puteți cumpăra acces premium pentru a vedea ce părere au alți utilizatori despre acest anunț


Compararea francizelor

add Adăugați această franciză la comparație


Doriți să contactați proprietarul?

photo
Mesaj text*

Caractere rămase: 500
email Scrie o scrisoare


Reclamați-vă despre anunț

Mesaj către administrarea site-ului*

Caractere rămase: 500
ok Depune o plângere


Te-ai uitat înainte

arrow left Înapoi
Dacă vedeți o greșeală de tipar, faceți clic aici pentru a o corecta