1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
 2. Ekskluzivitet. Riparimet crumbs arrow
 3. Ekskluzivitet. Shërbimet crumbs arrow
 4. Ekskluzivitet. Riparimi i kompjuterit crumbs arrow
 5. Ekskluzivitet. Shërbimi crumbs arrow
 6. Ekskluzivitet i qytetit crumbs arrow
 7. Ekskluzivitet. Për qytetet e vogla, vendbanimet e vogla, qytetin e vogël crumbs arrow
 8. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: më shumë se 20 vjet crumbs arrow
 9. Ekskluzivitet. Asnjë pagesë fillestare e shumës crumbs arrow
 10. Ekskluzivitet. E drejta ekskluzive me kosto të ulët deri në 2000 $ crumbs arrow
 11. Shitje ekskluziviteti me mbretër crumbs arrow
 12. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
 13. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Rrjeti i Klinikave Kompjuterike

Ekskluzivitet. Rrjeti i Klinikave Kompjuterike

firstNjë tarifë fillestare: 0 $
moneyKërkohen investime: 1350 $
royaltyMbretër: 120 $
timeShpagim Numri i muajve: 4
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 70
homeNumri i njësive të privilegjuara: 0
calendarViti i themelimit të kompanisë: 1998
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2013
firstKategoria: Riparimi i kompjuterit, Shërbimi

Ekskluzivitet i qytetit
Ekskluzivitet i qytetit
Për qytetet e vogla, vendbanimet e vogla, qytetin e vogël
Për qytetet e vogla, vendbanimet e vogla, qytetin e vogël

Rrjeti i klinikave kompjuterike është një markë federale dhe një paketë e madhe kontratash me prodhuesit globalë dhe rusë. Projekti funksionon në bazë ekskluziviteti dhe të gjitha klinikat kompjuterike ndajnë standarde uniforme të cilësisë, shërbimit dhe pamjes.

Përfitimet e punës me ne.

Kontrata me prodhuesit kryesorë të huaj.

Mbështetje e centralizuar për marketing, organizim dhe shërbim.

Markë federale.

Ne ndihmojmë:

Hapni Klinikën tuaj Kompjuterike.

Krijoni një model klinike.

Vizatoni reklama në natyrë.

Organizoni një fushatë marketingu.

A ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë