1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
 2. Ekskluzivitet. Për fëmijë crumbs arrow
 3. Ekskluzivitet. Edukative crumbs arrow
 4. Ekskluzivitet. Qendra edukative për fëmijë crumbs arrow
 5. Ekskluzivitet. Shkolla e programimit crumbs arrow
 6. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
 7. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 4 deri në 10 vjeç crumbs arrow
 8. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
 9. Ekskluzivitet. Zbritje e lirë deri në 10000 dollarë crumbs arrow
 10. Shitje ekskluziviteti me mbretër crumbs arrow
 11. Ekskluzivitet. E drejta të shpejta të shpagimit të shpejtë - nga 1 muaj në 3 muaj crumbs arrow
 12. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. QYTETI IT

Ekskluzivitet. QYTETI IT

firstNjë tarifë fillestare: 2500 $
moneyKërkohen investime: 6500 $
royaltyMbretër: 10 %
timeShpagim Numri i muajve: 2
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 15
homeNumri i njësive të privilegjuara: 0
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2013
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2020
firstKategoria: Qendra edukative për fëmijë, Shkolla e programimit, Fëmijët e shkollës, Shtë një shkollë për fëmijë, Programimi i fëmijëve, Shkolla e programimit për fëmijë

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Franchise IT CITY është një qendër robotike dhe shkollë programimi me një licencë arsimore.

Shkolla e Programimit IT CITY dhe Qendra Robotike ROBOTI është një rrjet qendrash plotësisht të licencuara për arsim shtesë për fëmijët, i cili është zhvilluar që nga viti 2013. U hapën 15 degë vetjake, në të cilat u trajnuan më shumë se 10.000 studentë. Fëmijët krijojnë robotë, shkruajnë lojëra dhe shpikin. Mësuesit trajnohen në programin e Edukimit Lego. Statusi i një ofruesi zyrtar të shërbimeve arsimore shtesë në programin shtetëror të PFDO. Ekzistojnë formate të ndryshme ekskluziviteti nga klasa individuale ose shkolla të plota.

Rreth kompanisë.

Qendra Robotike ROBOTI dhe Shkolla e Programimit IT CITY janë një projekt unik arsimor për fëmijët nga 4 vjeç, duke siguruar formën optimale të programimit të mësimdhënies përmes zhytjes në mjedisin e lojës.

Qendra Robotike ROBOTI dhe Shkolla e Programimit IT CITY nuk janë vetëm para. Kjo është një shkollë për inxhinierët, projektuesit dhe programuesit e ardhshëm të cilët po ndryshojnë arkitekturën e botës përreth nesh. Fëmijët tanë krijojnë robotë, shkruajnë lojëra dhe shpikin!

Çfarë problemi po zgjidhim?

Sigurimi i aksesit për fëmijët 7-16 vjeç për të studiuar profesionet e kërkuara të IT në çdo shkollë në qytetet ruse.

Formimi i një rezervë personeli për të siguruar stafin inxhinierik të Rusisë.

Mësimi i fëmijëve profesionet në kërkesë, trajnimi i specialistëve të IT.

Rritja e nivelit të njohurive të mësuesve të shkollave në fushën e IT.FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë