1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Për fëmijë crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Argëtimi i fëmijëve crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet. Qendra edukative për fëmijë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 1 deri 3 vjeç crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  8. Ekskluzivitet. Zbritje e lirë deri në 10000 dollarë crumbs arrow
  9. Shitje ekskluziviteti me mbretër crumbs arrow
  10. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
  11. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. TrizTime

Ekskluzivitet. TrizTime

firstNjë tarifë fillestare: 3500 $
moneyKërkohen investime: 7500 $
royaltyMbretër: 10 %
timeShpagim Numri i muajve: 6
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 2
homeNumri i njësive të privilegjuara: 8
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2019
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2019
firstKategoria: Argëtimi i fëmijëve, Qendra edukative për fëmijë, Argëtim për fëmijë, Qendrat argëtuese për fëmijë, Kompleksi argëtues për fëmijë, Qendër argëtuese për fëmijë, Qendra e lojërave për fëmijë, Qendra argëtuese për lojëra për fëmijë, Dhoma e fëmijëve, Salla e lojërave për fëmijë, Dhoma argëtuese për fëmijë, Dhoma e fëmijëve në një qendër tregtare, Dhoma e fëmijëve për festime, Dhoma e lojërave, Fëmijët e shkollës, Shtë një shkollë për fëmijë, Programimi i fëmijëve, Shkolla e programimit për fëmijë

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

"TrizTime" është ekskluziviteti i parë në botë për mësimin e fëmijëve duke përdorur një metodë unike shkencore.

"TrizTime" është ekskluziviteti i parë në botë për një qendër trajnimi për fëmijë bazuar në metodologjinë e teorisë së zgjidhjes së problemeve krijuese (TRIZ). Deri në vitin 1990, teknika u përdor vetëm në BRSS dhe vetëm nga ushtria dhe shkencëtarët, dhe më pas u bë e njohur në të gjithë botën. Autori i metodologjisë Anatoly Talikh e përshtati atë për kurrikulën shkollore. Teknika zhvillon të menduarit natyror dhe lejon fëmijën të bëhet një krijues që mund të përballojë çdo detyrë. Të diplomuarit e qendrës hyjnë në universitetet më të mira teknike në vend. Kërkimi dhe trajnimi i rreptë i mësuesve.

Përshkrimi i ekskluzivitetit të qendrës së fëmijëve për zhvillimin e të menduarit dhe një studim emocionues të shkencave të sakta.

Deri në vitin 1990, TRIZ u përdor në praktikë vetëm në BRSS nga ushtria dhe shkencëtarët. TRIZ u bë i njohur jashtë ish -BRSS, dhe kompanitë e mëdha ndërkombëtare filluan të zbatojnë metodën.

Sot TRIZ quhet një nga grupet më të zhvilluara dhe efektive të metodave që ndihmojnë në inxhinieri, biznes, shkencë, pedagogji, letërsi, art dhe të tjera.

Anatoly Talikh është autori i metodologjisë TRIZ:

Ai përshtati zhvillimin e botës shkencore për kurrikulën shkollore.

Organizoi një klasë eksperimentale TRIZ në ishullin Khortitsa në 1992.

Ai zhvilloi metodologjinë e tij, në të cilën theksoi zhvillimin e avancuar të kurrikulës shkollore dhe një studim të thellë të ligjeve të zhvillimit të botës përreth.

Teknikë unike TRIZTIME.

zhvillon të menduarit natyror dhe lejon fëmijën të bëhet një krijues i cili mund të trajtojë çdo problem dhe problem.

Fëmijët janë përpara kurrikulës shkollore, tregojnë rezultatet më të mira në shkencat e sakta, hyjnë në departamentet më të mira të fizikës dhe matematikës, bëhen të pavarur dhe të aftë për të zgjidhur probleme komplekse.

Sot, metoda TRIZ konsiderohet si një nga metodat më të zhvilluara dhe efektive për zhvillimin e të menduarit natyror dhe sistemik tek fëmijët bazuar në shkencat e sakta përmes interesit natyror, zgjidhjen e problemeve jo standarde, kuptimin e matematikës dhe zbatimin e saj në fusha të ndryshme: të dyja në shkollë dhe në jetën e zakonshme.FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë