1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Për fëmijë crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Qendra edukative për fëmijë crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet. Zhvillim i femijes crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 4 deri në 10 vjeç crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet. Asnjë pagesë fillestare e shumës crumbs arrow
  8. Ekskluzivitet. Zbritje e lirë deri në 10000 dollarë crumbs arrow
  9. Shitje ekskluziviteti me mbretër crumbs arrow
  10. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
  11. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Skorodum

Ekskluzivitet. Skorodum

firstNjë tarifë fillestare: 0 $
moneyKĂ«rkohen investime: 7500 $
royaltyMbretër: 8 %
timeShpagim Numri i muajve: 5
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 17
homeNumri i njësive të privilegjuara: 22
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2016
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2018
firstKategoria: Qendra edukative për fëmijë, Zhvillim i femijes, Fëmijët e shkollës, Shtë një shkollë për fëmijë, Programimi i fëmijëve, Shkolla e programimit për fëmijë, Qendra e zhvillimit të fëmijëve, Qendra e zhvillimit të fëmijëve me metoda të reja

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Ekskluziviteti i rrjetit federal të qendrave për zhvillimin e aftësive intelektuale dhe krijuese "Skorodum" është një mundësi për të gjithë ata që ndajnë parimet e "Skorodum" për të filluar me sukses një Biznes në fushën e zhvillimit dhe edukimit të fëmijëve.

Kompania Skorodum u themelua në vitin 2016 dhe aktualisht është një rrjet unik federal i qendrave për zhvillimin e aftësive intelektuale dhe krijuese për fëmijët. Që nga viti 2018, ne kemi filluar të zhvillojmë një drejtim ekskluziviteti në të gjithë Rusinë dhe vendet fqinje.

Në vitin 2018, Ekipi Skorodum zuri vendin e 1-të në fazën rajonale të konkursit Gjith-Rus "Sipërmarrësi i Vitit", në nominimin "Fillimi më i mirë i Vitit".

më shumë se 2000 fëmijë u diplomuan në Qendrat Skorodum.

17 qendrat e tyre Skorodum në Nizhny Novgorod dhe më shumë se 18 franshizë - Qendrat Skorodum kanë hapur dyert e tyre.

në 22 qytete të Rusisë partnerët tanë - franshizat punojnë sipas metodave Skorodum.

Ne nuk planifikojmë të ndalemi këtu, qëllimi deri në vitin 2020 janë 200 Qendra Skorodum në Federatën Ruse, si dhe në CIS dhe Evropë.

Detyrat dhe parimet "Skorodum".

Ne e konsiderojmë të rëndësishme t'u japim fëmijëve tanë mundësinë për të zhvilluar aftësi intelektuale dhe krijuese. Duke zhvilluar dhe mësuar fëmijët, ne japim një kontribut të madh në të ardhmen e tyre.

Veryshtë shumë e rëndësishme të zhvillohet aftësia e fëmijës për të parë marrëdhëniet shkak-pasojë, të mendojë në mënyrë holistike, integrale, sistematike, gjë që bën të mundur kontrollin e mendimeve, emocioneve dhe përqendrimit të tij.

Metodat Skorodum kanë për qëllim:

formimi i një perceptimi holistik të botës, i cili ju lejon të shikoni nga këndvështrime të ndryshme objekte të ndryshme, fenomene në zhvillimin dhe marrëdhëniet e tyre;

zhvillimi i të menduarit të ndryshueshëm, krijues dhe aftësia për të zgjidhur probleme jo standarde. Në të ardhmen e afërt, ata që mendojnë, krijojnë, krijojnë ose optimizojnë sistemet ekzistuese në një mënyrë të ndryshueshme dhe fleksibël do të jenë në gjendje të realizojnë lehtësisht veten në shoqëri;

aftësia për të menaxhuar vëmendjen tuaj, përqendrimin në mënyrë që të merrni vendime shpejt, të mendoni shpejt, gjë që është e rëndësishme sot, pasi ne jetojmë në një epokë informacioni dhe ndryshimesh ultra të shpejta;

përvetësimi i aftësive për të strukturuar shpejt, analizuar informacionin, nxjerrë në pah të rëndësishmet dhe hedhur poshtë të gjitha të panevojshme, pasi ne jemi të rrethuar nga një rrjedhë kolosale e informacionit.

Ne besojmë në mundësitë e pakufishme të secilit fëmijë, në aftësitë e tij unike dhe rrugën e tij. Ne zbulojmë potencialin e brendshëm dhe natyror të fëmijës.

Ne kultivojmë tek fëmijët dëshirën për njohjen e kësaj bote, për njohjen dhe përmirësimin e vetvetes.

Ne nuk i krahasojmë fëmijët, por e bëjmë në mënyrë që ata të kenë një dëshirë të brendshme për të punuar mbi veten e tyre. Dëshira për të qenë më mirë nesër se sot.FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë