1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Për fëmijë crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Shesh lojërash crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 11 deri në 20 vjeç crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet. Biznes me investime deri në 75000 dollarë crumbs arrow
  8. Shitje ekskluziviteti me mbretër crumbs arrow
  9. Periudha e shpagimit të ekskluzivitetit është më shumë se 1 vit crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Anthill

Ekskluzivitet. Anthill

firstNjë tarifë fillestare: 3500 $
moneyKĂ«rkohen investime: 52500 $
royaltyMbretër: 5 %
timeShpagim Numri i muajve: 15
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 24
homeNumri i njësive të privilegjuara: 6
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2011
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2014
firstKategoria: Shesh lojërash, Shesh lojërash për fëmijë

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Muraveinik është rrjeti më i madh federal i këndeve të lojërave për fëmijë në Rusi!

Sot, ka 30 vende në 24 qytete.

Ne hapim në mënyrë profesionale terrenet e lojërave për fëmijë, ndërtojmë një sistem, krijojmë një fluks klientësh dhe e mbajmë atë.

Ne jemi të frymëzuar nga vlerësimet pozitive të klientëve tanë për zhvillim të mëtejshëm.

Për 5 vjet tani ne kemi marrë pjesë në zhvillimin e tregut argëtues të fëmijëve në Rusi. Ky treg po zhvillohet me shpejtësi. Prindërit i mohojnë argëtimit vetes, por jo fëmijëve!

Ne ofrojmë teknologji të provuara për fillimin e sitit, përkatësisht:

ndihmë në përzgjedhjen e lokaleve;

vlerësimi ekspert i zonës me qira;

ndihmë në përzgjedhjen dhe trajnimin e personelit;

rekomandime për punën e projektimit;

plani i paraqitjes së pajisjeve;

mbështetje ligjore;

mbeshtetje teknike;

libri i markës;

faqe falas me konvertim të lartë;

produkte reklamuese të markës;

marketing në fazën e fillimit, si dhe rekomandime për kanale efektive reklamimi.

Ekskluziviteti "Muraveinik" siguron telekomandë të plotë të sitit nga një menaxher personal, kontroll të departamentit të monitorimit on-line, kontroll financiar dhe mbështetje për TI.

Nëse tashmë keni biznesin tuaj, mund të jeni të sigurt se biznesi juaj kryesor nuk do të vuajë.

Oferta e ekskluzivitetit Anthill.

Ne ju ofrojmë një model biznesi të suksesshëm që ka provuar efektivitetin e tij edhe në një situatë të vështirë ekonomike!

Paketa e ekskluzivitetit përfshin:

ndihmë në përzgjedhjen e lokaleve;

vlerësimi ekspert i zonës me qira;

ndihmë në përzgjedhjen dhe trajnimin e personelit;

rekomandime për punën e projektimit;

plani i paraqitjes së pajisjeve;

mbeshtetje teknike;

mbështetje ligjore;

faqe me konvertim të lartë;

artikuj promovues të markës.

Kontributi i njëhershëm është 200,000 rubla.

E drejta për të hapur 1 sit nën markën tregtare Anthony.

Standardet e Faqes.

Teknologji të provuara të nisjes.

Libri i markës dhe mbështetja e marketingut.

Program trajnimi të stafit.

Mbretër - 5%.

Menaxhim i rregullt.

Sistemi i unifikuar i kontrollit të cilësisë.

Teknologjitë EVENT dhe marketingu me shumë kanale.

Mbështetje IT.

Sistemi i kontrollit financiar.FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë