1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Prodhimi crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Në rritje crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: më shumë se 20 vjet crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet. Asnjë pagesë fillestare e shumës crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet. Franshizë me investime të vogla deri në 20000 dollarë crumbs arrow
  8. Ekskluzivitet. Pa pagesë të familjes mbretërore crumbs arrow
  9. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Trëndafili i Krimesë

Ekskluzivitet. Trëndafili i Krimesë

firstNjë tarifë fillestare: 0 $
moneyKërkohen investime: 19500 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 9
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 3
homeNumri i njësive të privilegjuara: 3
calendarViti i themelimit të kompanisë: 1930
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2021
firstKategoria: Në rritje

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Ekskluziviteti Crimean Rose është një dyqan fitimprurës i kozmetikës natyrore nga marka që të gjithë e njohin.

Crimean Rose është një markë kozmetike me një histori të pasur. Tashmë për 90 vjet ajo ka prodhuar produkte kozmetike nga përbërës natyralë dhe vajra esenciale në Krime. Nr. 1 në Rusi për prodhimin e kozmetikës të bazuar në vajin e trëndafilit. Simboli i cilësisë më të lartë. Standarde të larta të ofrimit të shërbimeve, format modern i dyqaneve. Asnjë shumë e barabartë ose honorare. Ekskluziviteti perfekt për sipërmarrësit pa përvojë.

Rreth kompanisë.

Një kompani kozmetike që prodhon produkte nga lëndët e para natyrore të rritura në Krime. Një kompani me ekspertizë në zhvillimin dhe krijimin e produkteve kozmetike që nga viti 1930.

"Trëndafili i Krimesë" sot.

Zotërimi i prodhimit të ciklit të plotë.

Laboratori juaj ku prodhohen produkte të reja dhe testohen të gjitha grupet e prodhimit.

Efektiviteti i formulave në nivelin e markave globale.

Përshkrimi i ekskluzivitetit të dyqanit të markës "Trëndafili i Krimesë".

Ne jemi në kërkesë.

Interesi për kozmetikën Crimean Rose si një produkt natyral nga një rajon ekologjikisht i pastër po rritet çdo vit.

Marka më e njohur e kozmetikës në Krime.

54% e klientëve kthehen për blerje të përsëritura.

Ata flasin për ne më shumë se për të tjerët - Indeksi i lartë i Medias në sistemin Medialogia.

Avantazhet e ekskluzivitetit të Trëndafilit të Krimesë.KUSHTET E VEÇANTA.

Çmimi minimal i blerjes në mungesë të një kufiri blerjeje.

Zotëroni dyqan online paralelisht me biznesin me pakicë.

E drejta e aktivitetit ekskluziv. Një qytet - një franshizë.

Mungojnë honoraret, tarifa e sheshtë, tarifa e marketingut.FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë