1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Tregtimi crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Parfum crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 1 deri 3 vjeç crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet. Asnjë pagesë fillestare e shumës crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet. Zbritje e lirë deri në 10000 dollarë crumbs arrow
  8. Ekskluzivitet. Pa pagesë të familjes mbretërore crumbs arrow
  9. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Ojuvi EAU De Parfum

Ekskluzivitet. Ojuvi EAU De Parfum

firstNjë tarifë fillestare: 0 $
moneyKërkohen investime: 8500 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 4
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 15
homeNumri i njësive të privilegjuara: 105
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2018
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2018
firstKategoria: Parfum, Parfumeri, Dyqan parfumesh, Parfum

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Franchise Ojuvi EAU De Parfum është një dyqan analogësh të parfumeve me cilësi të lartë të markave botërore.

Ojuvi EAU De Parfum është një markë tregtare e regjistruar zyrtarisht me linjat e veta të parfumeve dhe homologët e cilësisë të markave të famshme luksoze, selektive dhe premium në botë. Më shumë se 600 parfume për burra dhe gra. Në Rusi, marka është e përfaqësuar në 51 qytete, 121 pika shitje. Më shumë se 1000 dyqane janë hapur nën markën në botë. Biznes gjatë gjithë sezonit me pak investime. Produkt i paraqitshëm në paketim të bukur. Rritja e blerësve është 30% në vit. Shënimi është i lartë, nuk ka asnjë kontribut të njëpasnjëshëm ose honorare.

Përshkrimi i ekskluzivitetit të dyqanit të parfumeve.

Ne ofrojmë të hapim një biznes shumë fitimprurës që shet parfume me cilësi të lartë, analoge të markave botërore.

Ojuvi EAU De Parfum është një markë tregtare e regjistruar zyrtarisht. Parfumi përmban mbi 35% esenca natyrale franceze.

Aromat përsërisin markat e njohura botërore me saktësi të madhe. Jetëgjatësia e parfumeve për më shumë se 48 orë. Afati i ruajtjes është 5 vjet. Asortimenti është mbi 600 artikuj. Aroma tingëlluese me cilësi të lartë!

Bërë nga lëndë të para (esenca) franceze me cilësi të lartë.

Konfirmuar me një certifikatë franceze. Shishe e markës, tërheqëse e përshtatshme - llak.

Vlera me pakicë e një shishe prej 50 ml.

- 1,290 rubla!

Do të keni një vlerësim të lartë (çmimi i shitjes me shumicë sigurohet me e-mail pas një konsultimi të françizës)!

Ekskluzivitet pa një tarifë të njëhershme dhe pagesa mujore. Të ardhura të garantuara nga një pikë shitjeje nga 100,000 rubla në 300,000 rubla në muaj.

Formatet e daljes.

Ishulli (nga 4-6 m?) Këndi i murit.FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë