1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. bukuria crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Kozmetike crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 4 deri në 10 vjeç crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet. Asnjë pagesë fillestare e shumës crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet. Franshizë me investime të vogla deri në 20000 dollarë crumbs arrow
  8. Ekskluzivitet. Pa pagesë të familjes mbretërore crumbs arrow
  9. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. PRAVILNAYA KOSMETIKA

Ekskluzivitet. PRAVILNAYA KOSMETIKA

firstNjë tarifë fillestare: 0 $
moneyKĂ«rkohen investime: 15500 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 5
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 3
homeNumri i njësive të privilegjuara: 15
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2015
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2018
firstKategoria: Kozmetike, Kozmetikë koreane, Dyqan kozmetike, Dyqan kozmetike dhe parfumerie, Dyqan Korean i kozmetikës

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Ekskluzivitet i dyqanit të kozmetikës "PRAVILNAYA KOSMETIKA" - shitjet me pakicë, me shumicë dhe korporata të produkteve organike.

"PRAVILNAYA KOSMETIKA".

- ekskluzivitet i një zinxhiri dyqanesh me një shumëllojshmëri të kozmetikës organike 100% të sigurt.

për burra dhe gra nga një prodhues rus. Për shkak të sistemit të integruar të shitjeve, një "ishull" prej 3-9 m? në qendrën tregtare paguhet në 5-10 muaj.

, dhe 8 nga 10 klientë bëhen klientë të rregullt. Do t'ju jepen të drejtat e markës, produktet e blogerëve dhe udhëzime të qarta. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të ndani filozofinë e kompanisë dhe dëshirën për të punuar për një rezultat pa honorare!

Përshkrimi i ekskluzivitetit të dyqanit të kozmetikës.

Qëllimi ynë është të japim kontributin tonë në shëndetin e kombit.

Ne prodhojmë kozmetikë 100% organike që janë absolutisht të sigurta si për njerëzit ashtu edhe për natyrën. Për të bërë kozmetikë me cilësi të lartë dhe të sigurt në dispozicion për të gjithë, ne:

kanë zhvilluar një linjë kozmetike të patëmetë që me të vërtetë zgjidh problemet e grave dhe burrave, 8 nga 10 klientët tanë bëhen të përhershëm.

mori kontrata të drejtpërdrejta me furnizuesit më të mëdhenj të lëndëve të para për kozmetikë organike, duke minimizuar kështu varësinë nga luhatjet e çmimeve.

organizuan prodhimin e tyre në Rusi. Kështu siguruam çmimin më të mirë.

për 3 vjet ne testuam modelin e biznesit të ishujve me kozmetikë organike në shitjen tonë me pakicë. Pasi u bindëm për efektivitetin e tij, krijuam ekskluzivitetin PRAVILNAYA KOSMETIKA.

INVESTIMET.

Do të duhen deri në 1 milion rubla për të hapur ishullin.

(mallra, një shumë e madhe, pajisje, qira, logjistikë dhe shpenzime të tjera). Asnjë pagesë mujore (honorare).

PAGESA.

Për shkak të diferencës së lartë dhe një sistemi të ndërtuar mirë të shitjeve, ishulli PRAVILNAYA KOSMETIKA paguan për veten në 5-10 muaj.

MALLRA TE KERKUAR.

Tregu i kozmetikës.

në Rusi është rritur për 20 vitet e fundit pavarësisht krizave.

Segmenti i kozmetikës organike është një trend për vitet e ardhshme.

Mungesa e konkurrencës.

- në segmentet e çmimeve të ulëta dhe të mesme, nuk ka prodhues të kozmetikës 100% organike.

Nëse një klient ka provuar një herë Kozmetikën Korrekte, ata mbeten klienti ynë përgjithmonë.

Një model biznesi i provuar dhe i besueshëm.

Prodhim vetjak.

në Rusi = 100% garanci e cilësisë dhe varësi minimale nga kurset e këmbimit.

Përmes furnizimit të drejtpërdrejtë të lëndëve të para.

ne ofrojmë çmimet më të mira.

Për më shumë se tre vjet ne kemi testuar modelin e biznesit në dyqanet tona.FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë