1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. bukuria crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Sallon crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 4 deri në 10 vjeç crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet. Të zbritshme të mëdha deri në 100,000 dollarë crumbs arrow
  8. Shitje ekskluziviteti me mbretër crumbs arrow
  9. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. 100 FYTYR

Ekskluzivitet. 100 FYTYR

firstNjë tarifë fillestare: 10500 $
moneyKërkohen investime: 79000 $
royaltyMbretër: 3 %
timeShpagim Numri i muajve: 7
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 3
homeNumri i njësive të privilegjuara: 0
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2015
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2021
firstKategoria: Sallon, Sallon bukurie, Sallon, Parukeri për fëmijë, Dyqan berberi, SPA, Studio, Flokët, Një prerje flokësh

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Ekskluzivitet i rrjetit të salloneve të bukurisë "100LITSA" - bashkohuni me udhëheqësin e industrisë së bukurisë në formatin e një qendre bukurie me shumë shërbime.

Ekskluziviteti "100LITSA" do t'ju lejojë të fitoni nga shërbimet e njohura të përqendruara në një vend - nga kozmetologjia mjekësore e fytyrës dhe trupit në shërbimin e thonjve. Biznesi nuk ka frikë nga një pandemi dhe një krizë ekonomike.

... Të ardhurat mesatare mujore janë 500 mijë rubla.

... Franshizori do t'ju ndihmojë të zgjidhni materialet dhe pajisjet në kombinim me çmimin / cilësinë me zbritje.

nga partnerët. Ekskluziviteti siguron gjithçka që ju nevojitet për të krijuar një projekt të ëndrrave - shpenzimet e paparashikuara përjashtohen.

Rreth kompanisë.

100LITSA është një paraardhës i industrisë së bukurisë, në treg që nga viti 2015.

Këtu do të gjeni gjithçka në një vend - nga kozmetologjia mjekësore e fytyrës dhe trupit tek shërbimi i thonjve. Vitet dhe përvoja e tregut tregojnë se tregu i shërbimeve të bukurisë mbetet në kërkesë pavarësisht nga faktorët e jashtëm, qofshin ato pandemikë apo kriza ekonomike. Dëshira për të qenë një person i bukur dhe i rregulluar është bërë prej kohësh një nevojë themelore dhe një shenjë e një personi të suksesshëm në shoqërinë moderne.

Përshkrimi i ekskluzivitetit të rrjetit të qendrave të bukurisë 100LITSA.

Koha ishte dhe mbetet burimi më i vlefshëm, prandaj formati i një qendre bukurie me shumë shërbime, ku mund të merrni shpejt dhe njëkohësisht të gjitha shërbimet e nevojshme, është vendosur si modeli më i suksesshëm, fitimprurës dhe i besueshëm i biznesit.

Nuk është sekret që 90% e bizneseve mbyllen në vitin e parë pas hapjes. Ne jo vetëm që do të kalojmë nëpër të gjitha fazat e përgatitjes dhe fillimit me ju, por gjithashtu do t'ju shoqërojmë pas hapjes.

Franshizori siguron mbështetje në të gjitha fazat: nga përgatitja për hapjen deri te korrigjimi i proceseve efektive të biznesit brenda kompanisë, si dhe në përzgjedhjen dhe trajnimin e personelit.

Ne do t'ju mësojmë se si të shmangni gabimet e zakonshme në punë dhe biznes, si të formoni dhe menaxhoni një ekip ëndrrash, si të ndërtoni në mënyrë efektive kontabilitetin e menaxhimit dhe si të krijoni shitje në një sallon bukurie për të marrë fitim të garantuar. Qëllimi ynë është që biznesi t'ju sjellë gëzim dhe para, duke marrë sasinë minimale të kohës dhe burimeve.

Nuk është sekret që tregu i shërbimeve të bukurisë sot është i mbushur me oferta të ndryshme për çdo shije, ngjyrë dhe portofol. Dhe në këtë treg të ngopur, klienti është gjithmonë në kërkim të cilësisë, dhe klienti është i gatshëm të paguajë për këtë cilësi.

Ne përfaqësojmë formatin ideal në industrinë e bukurisë - të gjitha shërbimet në një vend, çmime të përballueshme me shërbime të cilësisë vazhdimisht të lartë.

Klasa e biznesit - vlera më e mirë për para - do t'ju ofrojë një rrjedhë të qëndrueshme të klientëve të segmentit të mesëm.

Dallimi ynë nga konkurrentët:

Çmimet e përballueshme tërheqin klientë të segmentit të mesëm me cilësi të lartë.

Nuk është sekret që specialistë të kualifikuar nuk punojnë në klasë ekonomike, por zgjedhin punëdhënës që përputhen me nivelin e tyre. Modeli ynë i biznesit do ta bëjë më të lehtë për ju të gjeni staf cilësor dhe të minimizoni qarkullimin e stafit.

Ne nuk bëjmë "të shpejtë, të lirë dhe të gëzuar", ne e bëjmë atë me cilësi të lartë, të përballueshme dhe të bukur. Ne bëjmë një projekt me të cilin do të jeni krenarë.

Ju merrni një model biznesi të gatshëm, të testuar me kohë dhe duke punuar vazhdimisht me fitim.

Ne do të mësojmë jo vetëm se si të hapim një sallon, por edhe si të mos e mbyllim atë në vitin e parë (siç ndodh me shumicën e sipërmarrësve), por shpejt ta sjellim atë në një fitim të qëndrueshëm dhe të mirë.

Ne ofrojmë një mundësi për trajnimin e specialistëve të rinj në dyqanet ekzistuese të rrjetit, pjesëmarrjen në trajnime, klasa master dhe punëtori.FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë