1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
 2. Ekskluzivitet. Financiar crumbs arrow
 3. Ekskluzivitet. Shërbime të kontabilitetit crumbs arrow
 4. Ekskluzivitet. Kontabiliteti crumbs arrow
 5. Ekskluzivitet i qytetit crumbs arrow
 6. Ekskluzivitet. Për qytetet e vogla, vendbanimet e vogla, qytetin e vogël crumbs arrow
 7. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 1 deri 3 vjeç crumbs arrow
 8. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
 9. Ekskluzivitet. Zbritjet e vogla deri në 40000 dollarë crumbs arrow
 10. Ekskluzivitet. Pa pagesë të familjes mbretërore crumbs arrow
 11. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
 12. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Kontabiliteti kz

Ekskluzivitet. Kontabiliteti kz

firstNjë tarifë fillestare: 41000 $
moneyKërkohen investime: 34000 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 10
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 1
homeNumri i njësive të privilegjuara: 1
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2020
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2020
firstKategoria: Shërbime të kontabilitetit, Kontabiliteti, Kontabiliteti, Kontabilitet

Ekskluzivitet i qytetit
Ekskluzivitet i qytetit
Për qytetet e vogla, vendbanimet e vogla, qytetin e vogël
Për qytetet e vogla, vendbanimet e vogla, qytetin e vogël

Rreth ekskluzivitetit.

Kompania kontabël Kontabiliteti. kz

u krijua në vitin 2020 si një kopje e rrjetit të mirënjohur ndërkombëtar të kontabilitetit me origjinë ruse Global Finance. Maxim Baryshev dhe Anna Osipova, udhëheqës të projektit Uchet. kz përfundoi një praktikë në zyrën e Shërbimit të Financave në Shën Petersburg dhe kopjoi informacionin për projektin e tyre në Kazakistan.

A ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë