1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Tregtimi crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Parfum crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: më shumë se 20 vjet crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet. Asnjë pagesë fillestare e shumës crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet. Franshizë me investime të vogla deri në 20000 dollarë crumbs arrow
  8. Ekskluzivitet. Pa pagesë të familjes mbretërore crumbs arrow
  9. Ekskluzivitet. E drejta të shpejta të shpagimit të shpejtë - nga 1 muaj në 3 muaj crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Pikë e errët

Ekskluzivitet. Pikë e errët

firstNjë tarifë fillestare: 0 $
moneyKërkohen investime: 10500 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 3
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 30
homeNumri i njësive të privilegjuara: 10
calendarViti i themelimit të kompanisë: 1999
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2016
firstKategoria: Parfum, Parfumeri, Dyqan parfumesh, Parfum

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Përshkrimi i ekskluzivitetit të dyqanit të parfumeve.

Dark PointDark Point është një rrjet dyqanesh parfumeri me cilësi të lartë mono-markë-analoge të markave të famshme botërore. Kompania është themeluar në 1999 në Turqi. Të gjitha produktet Dark Point janë bërë nga lëndë të para evropiane dhe vajra francezë; vetëm përbërësit natyralë përdoren në procesin e prodhimit, cilësia e të cilave përputhet me standardet IFRA (shoqata ndërkombëtare e aromave). Produktet paraqiten në një shishe të përshtatshme universale - 50 ml. Asortimenti përfshin mbi 200 aroma.

Sot, Dark Point ka një rrjet të gjerë prej më shumë se 200 dyqane në vende të tilla si Turqia, Ukraina, Rusia, Gjermania, Qipro, Bjellorusia, Rumania, Azerbajxhani.

Përfitimet e blerjes së një ekskluziviteti:

Investimet nga 600,000 rubla.

Honorare (pagesa mujore) - 0 rubla.

Pagesa e njëhershme (pagesa për zotërimin e një ekskluziviteti) - nr.

Inventari për hapjen e një pike me pakicë nga 300,000 rubla.

Periudha mesatare e shlyerjes për 1 dyqan është nga 3 muaj.

Konsultime për zgjedhjen e hapësirës me pakicë.

Fitueshmëria e lartë e biznesit.

Trajnimi fillestar (trajnimi i blerësit të ekskluzivitetit dhe punonjësve para fillimit të punës).

Standardet e Pikës së Shitjes.

Rekomandime për funksionimin efikas të pikave të shitjes me pakicë.

Hapja e paketës fillestare (fletëpalosje, certifikata, katalogë).

Mbështetje e konsulentit personal gjatë gjithë projektit.FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë
arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë