1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
 2. Ekskluzivitet. Ushqim crumbs arrow
 3. Ekskluzivitet. Restorant Vietnamez crumbs arrow
 4. Ekskluzivitet. Nje restorant crumbs arrow
 5. Ekskluzivitet i qytetit crumbs arrow
 6. Ekskluzivitet. Për qytetet e vogla, vendbanimet e vogla, qytetin e vogël crumbs arrow
 7. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 11 deri në 20 vjeç crumbs arrow
 8. Ekskluzivitet. Asnjë pagesë fillestare e shumës crumbs arrow
 9. Ekskluzivitet. Asnjë investim crumbs arrow
 10. Ekskluzivitet. Pa pagesë të familjes mbretërore crumbs arrow
 11. Periudha e shpagimit të ekskluzivitetit është më shumë se 1 vit crumbs arrow
 12. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Gjyshi Ho

Ekskluzivitet. Gjyshi Ho

firstNjë tarifë fillestare: 0 $
moneyKërkohen investime: 0 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 18
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 1
homeNumri i njësive të privilegjuara: 13
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2010
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2010
firstKategoria: Restorant Vietnamez, Nje restorant, Restorant dhe kafene

Ekskluzivitet i qytetit
Ekskluzivitet i qytetit
Për qytetet e vogla, vendbanimet e vogla, qytetin e vogël
Për qytetet e vogla, vendbanimet e vogla, qytetin e vogël

Gjyshi Ho - Vietnami në qytetin tuaj.

Asortimenti i Ded Ho është supa Fo Bo dhe Tom Yam, disa lloje petë, ushqime ekzotike dhe produkte nga Vietnami. Gjithsej më shumë se 25 pjata.

• Shoqërimi i kërkimit të lokaleve për kafenenë tuaj nga specialisti ynë.

• Trajnim në gjeomarketing. Ne do t'ju mësojmë se si: të përcaktoni llojet e trafikut, ta vlerësoni atë në mënyrë sasiore dhe cilësore.

• Trajnim për gjetjen e një dhome. Do të merrni udhëzime të hollësishme mbi kriteret për zgjedhjen e lokaleve.

• Llogaritja matematikore e të ardhurave të çdo dhome. Të ardhurat e mundshme do të llogariten bazuar në të gjitha të dhënat hyrëse të marra gjatë procesit të vlerësimit të lokacionit.

A ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë