1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Mjekësor crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Farmaci crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: më shumë se 20 vjet crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet. Zbritje e lirë deri në 10000 dollarë crumbs arrow
  8. Shitje ekskluziviteti me mbretër crumbs arrow
  9. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Farmaci

Ekskluzivitet. Farmaci

firstNjë tarifë fillestare: 3500 $
moneyKërkohen investime: 7000 $
royaltyMbretër: 1 %
timeShpagim Numri i muajve: 12
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 50
homeNumri i njësive të privilegjuara: 115
calendarViti i themelimit të kompanisë: 1997
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2019
firstKategoria: Farmaci, Farmaci, Biznes farmacie

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Zinxhiri i farmacive Pharmia është një zinxhir farmacie me 20 vjet përvojë, por në të njëjtën kohë me një ekip të ri ambicioz që miraton dhe teston praktikat më të mira nga fusha të ndryshme, duke i përshtatur ato me tregun tradicional farmaceutik. Zhvillimi sipas modelit të ekskluzivitetit, falë teknologjive të tij, na lejon të bashkojmë sipërmarrës të mirë nën një markë, secili prej të cilëve kontribuon në zhvillimin jo vetëm të ndërmarrjes së tij, por edhe të të gjithë rrjetit të farmacive dhe industrisë në tërësi.

Përshkrimi i ekskluzivitetit të zinxhirit të farmacive "Pharmia" Ekskluziviteti i "zinxhirit të farmacive" Pharmia "ju lejon të hapni një farmaci nga e para ose të përmirësoni performancën e një ose rrjeti aktual të farmacive falë një qasjeje të integruar në menaxhimin e farmacisë. Përdorimi i teknologjive dhe përvojës së "Pharmia" ju lejon të arrini shpagimin në kohën më të shkurtër të mundshme, duke kursyer promovimin, farmacinë online, përzgjedhjen e asortimentit, vendosjen e çmimeve, qendrën e thirrjeve dhe aspekte të tjera të farmacisë.

Ekziston një mundësi për të përdorur disa teknologji të "Pharmia", duke punuar nën markën e vet. Ky opsion do të jetë veçanërisht interesant për ata që kanë dyshime dhe tashmë kanë farmacitë e tyre. Partneriteti do të shfaqë potencialin e teknologjive të Farmacisë.FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë
arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë