1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Mjekësor crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Farmaci crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 4 deri në 10 vjeç crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet. Asnjë pagesë fillestare e shumës crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet. Zbritje e lirë deri në 10000 dollarë crumbs arrow
  8. Ekskluzivitet. Pa pagesë të familjes mbretërore crumbs arrow
  9. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Farmacia numër 1

Ekskluzivitet. Farmacia numër 1

firstNjë tarifë fillestare: 0 $
moneyKërkohen investime: 8800 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 5
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 1
homeNumri i njësive të privilegjuara: 0
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2014
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2015
firstKategoria: Farmaci, Farmaci, Biznes farmacie

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Ekskluziviteti Pharmacy No. 1 është një zinxhir i madh federal që është i popullarizuar në mesin e klientëve. Klientët tërhiqen nga çmime të ulëta të përballueshme, cilësi e lartë shërbimi. Zinxhiri i dyqaneve është i vendosur në pothuajse të gjitha rajonet e Rusisë. Përveç kësaj, klientët mund të përdorin dyqanin online për të porositur ilaçe dhe produkte të ngjashme.

OFERTA FRANCHISING "Farmacia Nr.1" ofron kushte të favorshme për franshizuesit e saj, pasi nuk imponon partnerë-furnizues të caktuar. Franshizat zgjedhin furnizuesit e mallrave sipas gjykimit të tyre. Gjithashtu, nuk ka të gjitha llojet e planeve të blerjes dhe paraqitjes së mallrave.

Çfarë merr një sipërmarrës që blen një ekskluzivitet të Farmacisë Nr.1?

Vlerësimi i vendndodhjes dhe ambienteve të vetë farmacisë. Nëse kompania zbulon mospërputhje me standardet e saj, ajo ndihmon partnerin të gjejë një opsion të përshtatshëm ose përfundon bashkëpunimin;

Vlerësimi i përputhshmërisë së lokaleve me standardet e përcaktuara nga Ministria e Shëndetësisë dhe Rospotrebnadzor;

Asistencë në regjistrimin e një Shoqërie me Përgjegjësi të Kufizuar, me zgjedhjen e sistemit të taksimit, ngritjen e sistemit të kontabilitetit;

Regjistrimi i një licence zyrtare;

Program besnikërie, karta akumuluese, Brandbook;

Tregti dhe pajisje farmaceutike;

Matrica e mallrave, furnizimi i mallrave me çmime të reduktuara;

Softuer efektiv dhe i provuar;

Asistencë në rekrutimin e personelit dhe trajnimin e tyre të mëtejshëm;

Materiale promovuese falas.FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë