1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Mjekësor crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Laborator crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet. Bar crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 11 deri në 20 vjeç crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet. Asnjë pagesë fillestare e shumës crumbs arrow
  8. Ekskluzivitet. E drejta ekskluzive kryesore mbi $ 100,000 crumbs arrow
  9. Shitje ekskluziviteti me mbretër crumbs arrow
  10. Periudha e shpagimit të ekskluzivitetit është më shumë se 1 vit crumbs arrow
  11. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. MedExpert

Ekskluzivitet. MedExpert

firstNjë tarifë fillestare: 0 $
moneyKërkohen investime: 291000 $
royaltyMbretër: 10 %
timeShpagim Numri i muajve: 42
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 9
homeNumri i njësive të privilegjuara: 0
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2008
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2020
firstKategoria: Laborator, Bar, Laboratorët e analizës, Laborator mjekësor, Qendër mjekësore

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Ekskluzivitet i qendrave mjekësore "MedExpert" - risi në dispozicion për të gjithë.

MedExpert është një ekskluzivitet që ju lejon të hapni një klinikë ambulatore, qendër diagnostike ose qendër pa një pagesë të njëhershme.

... Kompania menaxhuese ofron mbështetje në të gjitha fazat e hapjes.

dhe në procesin e menaxhimit operacional. Ndërveproni me klientët në një hapësirë të vetme dixhitale në platformën dixhitale mjekësore Numedy.

Rreth kompanisë.

MedExpert funksionon që nga viti 2008.

Ne ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh mjekësore: imazhe rezonancë magnetike, tomografi kompjuterike, radiografi, diagnostifikim funksional, konsultime dhe manipulime të specialistëve, diagnostifikim laboratorik.

Sot ekzistojnë 9 qendra mjekësore "MedExpert" dhe po përgatiten nënndarje të reja për hapjen.

Përshkrimi i ekskluzivitetit të qendrës mjekësore "MedExpert" Kompania "MedExpert" ofron një ekskluzivitet për një klinikë ambulatore.

Kompania menaxhuese ofron mbështetje dhe kontroll në të gjitha fazat e hapjes, si dhe në procesin e menaxhimit operacional të klinikës.

Auditimi dhe pranimi i lokaleve, dizajni i një klinike, përzgjedhja e pajisjeve, kontrolli i punimeve të ndërtimit, mbështetja ligjore, përzgjedhja dhe trajnimi i personelit.

Standardizimi i menaxhimit, rregullimi i bashkimit, stili i korporatës. Skemat e punës së stafit të linjës.

Platforma unike dixhitale mjekësore e Numedy.FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë