1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Edukative crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Arsimi crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet. Qendra arsimore crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 4 deri në 10 vjeç crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  8. Ekskluzivitet. Franshizat më të lira nën 1000 dollarë crumbs arrow
  9. Shitje ekskluziviteti me mbretër crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. E drejta të shpejta të shpagimit të shpejtë - nga 1 muaj në 3 muaj crumbs arrow
  11. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Siguri

Ekskluzivitet. Siguri

firstNjë tarifë fillestare: 3500 $
moneyKërkohen investime: 880 $
royaltyMbretër: 50 %
timeShpagim Numri i muajve: 2
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 2
homeNumri i njësive të privilegjuara: 3
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2011
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2021
firstKategoria: Arsimi, Qendra arsimore, Shërbimet arsimore, Trajnimi

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Rreth kompanisë "Siguria" është një qendër trajnimi që ju lejon të trajnoni specialistë të kualifikuar në internet. Sot, arsimi në distancë konsiderohet me të drejtë më i kërkuari në të gjithë botën.

Ne kemi platformën tonë të trajnimit, e cila azhurnohet vazhdimisht, dhe një qasje individuale për secilin klient, në mënyrë që të gjithë të kenë mundësinë të kalojnë trajnime nga kudo në botë.

Rreth Nesh:

për më shumë se 10 vjet ne jemi angazhuar në arsimin e detyrueshëm;

më shumë se 100,000 studentë;

5,000 - kontroll mesatar;

më shumë se 50 qytete studimi;

2,000 klientë të korporatës;

122,880 orë trajnim.

Përshkrimi i ekskluzivitetit të qendrës federale të trajnimit "Sigur".

Njerëzit vlerësojnë kohën e tyre, dhe kompanitë detyrohen të kryejnë trajnime të vazhdueshme të punonjësve, kështu që shërbimet e qendrës arsimore Sigur janë në kërkesë të madhe. Qendra e ekskluzivitetit "Sigur" është e përshtatshme si për një biznesmen me përvojë ashtu edhe për një sipërmarrës fillestar.

Partnerët tanë marrin udhëzime të gatshme për fillimin dhe zhvillimin e një biznesi me mundësinë e menaxhimit në distancë. Një biznes fitimprurës me kosto minimale.

Si do fitoni?

Ju po kërkoni klientë në rajonin tuaj, lidhni një marrëveshje me ta.

Ne u sigurojmë klientëve qasje në një platformë edukative.

Pas përfundimit të kurseve, ne certifikojmë studentët dhe sigurojmë dokumente.

Fitoni para me arsimin e detyrueshëm në distancë.FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë