1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Edukative crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Shkollë crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 4 deri në 10 vjeç crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet. Zbritjet e vogla deri në 40000 dollarë crumbs arrow
  8. Shitje ekskluziviteti me mbretër crumbs arrow
  9. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Shkolla e zgjuar

Ekskluzivitet. Shkolla e zgjuar

firstNjë tarifë fillestare: 8800 $
moneyKërkohen investime: 35000 $
royaltyMbretër: 705 $
timeShpagim Numri i muajve: 12
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 4
homeNumri i njësive të privilegjuara: 16
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2016
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2018
firstKategoria: Shkollë

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Hapni shkollën tuaj Shkolla e zgjuar Tregu i shërbimeve arsimore është një nga më dinamikisht në zhvillim. Për momentin, kërkesa për arsim privat po rritet vazhdimisht dhe tejkalon ofertën. Hapni një Shkollë të Zgjuar dhe bëhuni një pronar biznesi fitimprurës. Arsimi cilësor do të jetë gjithmonë në kërkesë!

Hapni një Shkollë të Zgjuar dhe bëhuni pronar i një biznesi të rëndësishëm shoqëror me përfitim të lartë.

Shkolla e zgjuar është një rrjet shkollash progresive që funksionon sipas modelit arsimor finlandez, i cili fokusohet në shëndetin fizik, mendor dhe psikologjik të nxënësve. Prandaj, në Smart School, fëmijët studiojnë shumë, kryejnë në mënyrë aktive ndryshime, përfshirë në ajër të pastër. Shkolla zbaton projekte që i përgatisin fëmijët jo vetëm për provime, por edhe për jetën reale.

Shkolla Smart është një rrjet federal i shkollave private.

udhëheqës i tregut në segmentin e shkollave të franshizuara joshtetërore.

një shkollë me kohë të plotë që kombinon performancën e lartë akademike dhe një mjedis të shëndetshëm psikologjikisht.

Rreth shkollës në numër: 20 shkolla në të gjithë Rusinë.

mbi 50 aplikime në secilën shkollë për vitin akademik aktual.

më shumë se 500 studentë të motivuar.

Përfitimet e një ekskluziviteti të Shkollës Smart Kërkoni ekskluzivitete biznesi gardian dhe mbështetje 24/7?

Nuk keni përvojë pune në sistemin arsimor dhe nuk dini nga filloni?

Franshizori do t'ju mësojë se si të menaxhoni biznesin tuaj me kompetencë. Paketa e ekskluzivitetit Smart School përfshin një grup të plotë të mjeteve të marketingut, mekanizma të detajuar për menaxhimin e proceseve, udhëzime për përzgjedhjen e lokaleve dhe trajnimin e punonjësve.FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë