1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Edukative crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Shkollë crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 4 deri në 10 vjeç crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet. Franshizë me investime të vogla deri në 20000 dollarë crumbs arrow
  8. Shitje ekskluziviteti me mbretër crumbs arrow
  9. Ekskluzivitet. E drejta ekskluzive me një shpagim të shpejtë - në 1 muaj crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Shkolla Kapitale

Ekskluzivitet. Shkolla Kapitale

firstNjë tarifë fillestare: 10500 $
moneyKërkohen investime: 10500 $
royaltyMbretër: 7 %
timeShpagim Numri i muajve: 1
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 10
homeNumri i njësive të privilegjuara: 15
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2015
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2019
firstKategoria: Shkollë

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Rreth kompanisë.

Kompania e vetme në tregun arsimor rus që ka sistemin e vet mësimor duke përdorur teknologjinë unike SMART. Përdorimi i tabelës tuaj të bardhë interaktive gjatë orës së mësimit.

Përshkrimi i ekskluzivitetit të shkollës novatore të gjuhës Capital School

& gt; 30 degë në të gjithë Rusinë.

& gt; 3,000 studentë të frymëzuar.

& gt; 20 gjuhë mësimore.

& gt; 13 tekste dixhitale të të drejtave të autorit me teknologji SMART.

& gt; 50 yje dhe blogerë të famshëm të Rusisë.

& gt; 250 studentë i nënshtrohen trajnimit praktik jashtë vendit.

& gt; 1.000 partnerë ndërkombëtarë.

& gt; 90,000,000 RUB - qarkullimi i rrjetit për vitin 2020

& gt; 1 milion ndjekës në Instagram.

Ekskluziviteti i Capital School transferon një metodologji mësimore 4D të krijimit unik.

U deshën më shumë se 1 vit për të krijuar secilin libër shkollor dhe u investuan më shumë se 9 milion rubla.

Teknika ka fituar nota të larta në ekspozitën e teknologjisë arsimore BETT në Londër në 2018 dhe ka marrë miratimin e partnerëve ndërkombëtarë.

Sipas kësaj teknike, studentët janë të angazhuar në:

Auditues - mësohuni me tingullin e fjalëve në një gjuhë të huaj, duke dëgjuar fjalimin e mësuesit, këngë të huaja dhe fragmente nga filmat.

Vizualisht - përforconi procesin e të mësuarit me ilustrime dhe shpjegime shumëngjyrëshe në ekranin e madh.

Taktile - ata shkruajnë, punojnë me objekte volumetrike dhe përfshijnë kujtesën motorike.

Përgjithësisht - të mësuarit përmes lëvizjes duke përdorur një ekran ndërveprues.

Mësimi i fëmijëve me teknologji moderne do t'ju japë një avantazh konkurrues ndaj shkollave të tjera në zonën tuaj.

Ne jemi të gatshëm të ndihmojmë partnerët tanë të zgjedhin stafin mësimor dhe t'i mësojmë ata të punojnë sipas metodologjisë së autorit tonë.

Pavarësisht nga mosha e studentit, efikasiteti i të mësuarit me tabelën Smart është 57% më i lartë se me metodën klasike.FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë