1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Edukative crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Shkollë crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 11 deri në 20 vjeç crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet i ekonomisë deri në 30000 dollarë crumbs arrow
  8. Shitje ekskluziviteti me mbretër crumbs arrow
  9. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Luledielli PRO

Ekskluzivitet. Luledielli PRO

firstNjë tarifë fillestare: 5000 $
moneyKërkohen investime: 28000 $
royaltyMbretër: 85 $
timeShpagim Numri i muajve: 6
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 1
homeNumri i njësive të privilegjuara: 2
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2002
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2019
firstKategoria: Shkollë

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Ekskluziviteti Sunflower PRO është një qendër për fëmijë në një vend premtues të edukimit korrektues privat.

Sunflower PRO - qendra për fëmijë për fëmijë të veçantë dhe një projekt unik biznesi me fokus social. 20 vjet përvojë. Programi korrektues dhe pedagogjik i autorit "Po shkoj". I përshtatshëm për fëmijët me aftësi të kufizuara intelektuale, prapambetje mendore, çrregullime të spektrit të autizmit, çrregullime muskuloskeletale, probleme të sjelljes, me aftësi të ndryshme fillestare. Trajnim 3 vjet. Fusha falas për arsimin korrektues privat. Grantet dhe klientët mund të tërhiqen.

Ekskluzivitet i një qendre për fëmijë për fëmijë të veçantë.

Ne propozojmë të bashkohemi me ekipin e qendrave të zhvillimit të fëmijëve "Sunflower PRO", ku u zhvillua një program unik korrektues dhe pedagogjik "Unë po shkoj".

, i menduar deri në detajet më të vogla, i përshtatshëm për çdo fëmijë të veçantë, i ngopur me dashuri dhe i mbështjellë me kujdes në një përvojë 20 vjeçare në punë defektologjike.

Krijoni qendrën tuaj të zhvillimit të fëmijëve "Sunflower PRO" për fëmijët me aftësi të kufizuara intelektuale, aftësi të kufizuara të shumta, prapambetje mendore, çrregullime të spektrit të autizmit, çrregullime muskuloskeletale, probleme të sjelljes me aftësi të ndryshme fillestare.

Bëhuni pjesë e një projekti unik të biznesit social.

"Luledielli PRO".

Ofertë ekskluziviteti "Sunflower PRO".

Formati i ekskluzivitetit:

programi pedagogjik korrektues "Po shkoj" (formë individuale dhe grupore).

Pagesa e njëhershme:

300,000 rubla - një program njëvjeçar.

Royalty:

5,000 rubla.

Pagesa e njëhershme përfshin:

Programi korrektues dhe pedagogjik "Unë po shkoj" - një program vijues i hartuar për tre vjet studim (rreth 2000 mësime), i cili përmban mësime mbi korrigjimin e sjelljes së padëshiruar, zhvillimin e aftësive shoqërore dhe njohurive akademike. Trajnimi i pronarit dhe specialistit: përcjellja e mesazhit kryesor, filozofisë dhe vlerës së programit. Ky kurs trajnimi do t'ju lejojë ju dhe punonjësit tuaj të aplikoni programin në punën e organizatës tuaj.

Praktikë në qendrën "Sunflower PRO", Moskë.

Të përfshira në honoraret:

Mbështetje metodologjike.

Ftesë në konferencën vjetore të partnerëve.FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë