1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Ushqim crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Kafene crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 4 deri në 10 vjeç crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet. Zbritjet e vogla deri në 40000 dollarë crumbs arrow
  8. Shitje ekskluziviteti me mbretër crumbs arrow
  9. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. NJ ONE DHE DYFISHT

Ekskluzivitet. NJ ONE DHE DYFISHT

firstNjë tarifë fillestare: 8800 $
moneyKërkohen investime: 35000 $
royaltyMbretër: 5 %
timeShpagim Numri i muajve: 12
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 35
homeNumri i njësive të privilegjuara: 15
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2017
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2019
firstKategoria: Kafene, Kafene familjare, Kafene për vetë-shërbim

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

ONE AND DOUBLE është një zinxhir kafenesh me çmim fiks që funksionojnë në formatin kafe-në-shkuar dhe i fokusuar në shërbimin e shpejtë të një numri të madh të mysafirëve.

Koncept NJ AND DHE DYFISH - “Dy madhësi - Dy çmime. Çdo pije ose produkt nga asortimenti është në dispozicion në dy madhësi me çmime të përballueshme. "

Gjatë dy viteve të fundit, pavarësisht nga pandemia e koronavirusit, më shumë se 50 kafene ONE and DOUPLE me një sipërfaqe prej 15 deri në 50 m2 janë hapur në Moskë dhe Rajonin e Moskës. ...

Sot ONE AND DOUBLE mirëpret mbi 600,000 mysafirë në muaj në kafenetë e tij. Qëllimi i biznesit është të marrë të paktën 1.5 milion mysafirë në muaj deri në fund të vitit 2022.

Përfitimet kryesore:

Çmim unik. Çdo produkt.

mund të blihet për 50 rubla. Ky është çmimi më i ulët.

në kategorinë e çmimeve fikse.

Dy madhësi - dy çmime. 50/100 rubla.

Të gjitha ushqimet dhe pijet janë në dispozicion në dy madhësi.

Shpejtësia e shërbimit. 40 sekonda.

- koha mesatare e shërbimit të mysafirëve.

Përshkrimi i ekskluzivitetit të fiksimit të ekskluzivitetit / për të shkuar ekskluziviteti i një kafeneje NJ AND DHE DY DY.

Ekskluzivitet klasik: *.

Marrja e vendimeve dhe përfundimi nga DCC.

Përzgjedhja e një lokacioni efektiv ose vlerësimi juaji.

Përgatitja për hapjen. Shoqërimi i franshizave në të gjitha fazat e hapjes. Trajnim në Qendrën e Trajnimit të Kompanisë.

Mbështetje operacionale dhe përshtatje e kafenesë për të synuar treguesit.

* Zbritje në një kontribut të njëhershëm për partnerët që zotërojnë një biznes me qira!

Programi i Filialit: **.

Miratimi i përbashkët i lokacionit dhe modelit financiar.

Investimet e përbashkëta në fazën e hapjes në aksionet e miratuara.

Kontrolli operacional i komandës ONE and DOUPLE.

Ndarja e fitimit sipas pjesës së investimit.

** E disponueshme për partnerët me vendndodhjen e tyre (vetëm TPU), e cila është miratuar sipas kritereve të Kompanisë, dhe për ekskluzivitetet me eksperiencë të cilët tashmë posedojnë të paktën dy kafene OneAndDouble.

Si do fitoni.

Baza e suksesit është respektimi i rreptë i teknologjive të punës dhe aktivitetet operacionale 100% të lyera mirë. Kjo do të sigurojë shpejtësinë e nevojshme të shërbimit dhe do të krijojë një përvojë pozitive për mysafirët. Këta faktorë, të shumëzuar me çmimin më të mirë në treg, do të jenë çelësi për të gjeneruar sasinë e kërkuar të fitimit neto.FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë