1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Ushqim crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Furrë buke crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 4 deri në 10 vjeç crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet i ekonomisë deri në 30000 dollarë crumbs arrow
  8. Ekskluzivitet. Pa pagesë të familjes mbretërore crumbs arrow
  9. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Bukë

Ekskluzivitet. Bukë

firstNjë tarifë fillestare: 7000 $
moneyKërkohen investime: 30000 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 12
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 1
homeNumri i njësive të privilegjuara: 235
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2016
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2017
firstKategoria: Furrë buke, Furrë buke, Mini furrë buke, Byrekë

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Ekskluziviteti i furrës Bukhanka është një biznes i thjeshtë me gardian me produkte të lira dhe një furnizues.

"Bukhanka" është një zinxhir furrash të formatit "pranë shtëpisë" me produkte të shijshme dhe të lira. Bukë e pjekur fllad, pasta, pasta të ëmbla dhe të përzemërta, kafe aromatike. Garantohet cilësi e lartë dhe freski absolute. Këto produkte janë të lehta për tu ofruar dhe reklamuar. Pothuajse 200 pika të hapura. Hapja e një furre gatimi në kohën më të shkurtër të mundshme. Zgjidhje e thjeshtë reciproke, pasi ekskluziviteti ka një furnizues. Zgjidhja e të gjitha situatave emergjente gjatë punës nga një arkë që nuk punon tek shitësit celular. Asnjë honorar.

Përshkrimi i ekskluzivitetit të furrës Bukhanka.

Bukhanka është një zinxhir furrash me produkte të shijshme dhe të lira. Ne u japim njerëzve mundësinë për të blerë bukë të pjekur fllad, pasta të ëmbla dhe të përzemërta, pasta në një furrë buke, jo në një dyqan zinxhir.

Përfitimet e ekskluzivitetit: Lehtë për tu hapur - blini një biznes gardian.

Thjesht gjetja e një dhome është kërkesa minimale.

Vetëm gjetja e stafit - nuk nevojiten kualifikime.

Mbështetja e hapjes - sigurimi i një komande Start -up për tu hapur.

Shoqërimi para dhe pas hapjes - një menaxher / koordinator personal në zyrë.

Përfshirja minimale e partnerëve - automatizimi i procesit dhe raportimi transparent.

Thjesht shlyeni llogaritë - një furnizues.

Easyshtë e lehtë të kontrollosh mungesat - produkte copash, balanca online.

Lehtë për të kontrolluar bilancet - rillogaritja ditore e bilanceve.

Vetëm kontrolloni cilësinë - prodhimin e produkteve në ndërmarrjet e mëdha.

Lehtë për t'u marrë me emergjencat - pajisjet zëvendësuese dhe aftësia për të siguruar shitësit celularë.FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë