1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Ushqim crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Kafene crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 1 deri 3 vjeç crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet. Asnjë pagesë fillestare e shumës crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet. Zbritje e lirë deri në 10000 dollarë crumbs arrow
  8. Ekskluzivitet. Pa pagesë të familjes mbretërore crumbs arrow
  9. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. HoHoRo

Ekskluzivitet. HoHoRo

firstNjë tarifë fillestare: 0 $
moneyKërkohen investime: 6500 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 8
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 70
homeNumri i njësive të privilegjuara: 180
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2020
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2020
firstKategoria: Kafene, Kafene familjare, Kafene për vetë-shërbim

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Zinxhiri i ekskluzivitetit të kafeneve të vetë -shërbimit "HoHoRo" - kapni një valë të re në industrinë dhe shitjen e kafesë.

"HoHoRo".

- një ekskluzivitet popullor me një model biznesi jashtëzakonisht të thjeshtë dhe të drejtpërdrejtë pa punonjës dhe një diferencë prej 60%.

... Instaloni makina kafeje me stil.

në vende të kalueshme me 1 m?

, ndërroni harxhimet dhe plotësoni përbërësit një herë në muaj.

... Kafe aromatike, pije nënshkruese, shpejtësi e madhe e përgatitjes, pa radhë dhe turma - avantazhet e shërbimit HoHoRo, fituesi i projektit të Sipërmarrësit të Ri të Rusisë 2020 në nominimin e Franchising.

Përshkrimi i ekskluzivitetit të kafenesë për vetë-shërbim.

Kafenetë e vetë-shërbimit janë një valë e re e zhvillimit të industrisë së kafesë dhe shitjes në Rusi, e cila kombinon cilësinë e përbërësve, shpejtësinë e përgatitjes dhe kafen e shijshme.

Çfarë merr pronari i një kafeneje të tillë:

model biznesi i thjeshtë dhe i drejtpërdrejtë;

mungesa e punonjësve;

telekomandë në internet;

margjinaliteti 60%;

të ardhura pasive nga 40,000 rubla në muaj.

Ku ta vendosni makinën?

Qendrat e fitnesit.

Trafiku është më shumë se 900 njerëz, me një audiencë të synuar prej më shumë se 3%.

Qendër biznesi.

Trafiku është më shumë se 700 njerëz, me një audiencë të synuar prej më shumë se 4%.

Banka (person juridik + individ).

Trafiku është më shumë se 2,000 njerëz, me një audiencë të synuar prej më shumë se 2%.

Qendrat logjistike (zyrat qendrore) Sdek, PEK etj.

Trafiku është më shumë se 1,500 njerëz, me një audiencë të synuar prej më shumë se 2.5%.

Pikat e kontrollit të fabrikave.

Trafiku është më shumë se 1,500 njerëz, me një audiencë të synuar prej më shumë se 2.5%.

Qendrat tregtare.

Trafiku është më shumë se 1,300 njerëz, me një audiencë të synuar prej më shumë se 2.3%.

Pse HoHoRo?

përvojë në fushën e kafesë për mbi 5 vjet;

lojtarët më të mëdhenj në industrinë e kafesë tashmë na kanë besuar;

ne konfirmuam ekspertizën tonë duke zënë vendin e parë në konkurs: Sipërmarrës i ri i Rusisë 2020, në nominimin e Franchising.FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë